Ce a îmbătrânit «Comisarul Cattani»! Actorul Michele Placido din serialul «Caracatiţa», e de nerecunoscut FOTO

Ultima actualizare:
1990. În rolul care  l-a consacrat din  “Caracatiţa”
1990. În rolul care l-a consacrat din “Caracatiţa”

Arată ca un moş! Celebrul actor italian Michele Placido, cunoscut mai ales din serialul “Caracatiţa”, a ajuns de nerecunoscut. La 69 de ani, el se pregăteşte pentru un nou film despre mafie.

Toată lumea şi-l aminteşte din serialul “Caracatiţa” în care interpreta rolul chipeşului inspector Corrado Cattani. Însă Michele Placido a jucat în peste 100 de alte filme şi seriale, iar în ultima vreme s-a dedicat regiei de film şi teatru. În prezent, starul pregăteşte un nou serial despre mafie, care se va intitula “Il Regno”. Mai precis este vorba despre un serial în care va fi prezentată istoria mafiei italo-americane.

Michele Placido scrie scenariul filmului şi va regiza cel puţin primele două episoade. Turnarea noului serial în care porneşte din nou lupta împotriva mafiei este prevăzută pentru luna decembrie. Pentru că a îmbătrânit şi nu mai arată la fel de frumos pe când îl întruchipa pe comisarul Corrado Cattani, actorul ialian nu are de gând să mai joace în noul serial.

“Prefer să scriu scenariul şi să îi dirijez pe alţii”, a spus celebrul Michele Placido, care speră că noul serial se va bucura de acelaşi mare succes ca şi “Caracatiţa”. Din 2012, actorul şi regizorul este căsătorit cu actriţa Federica Vincenti, de numai 32 de ani şi are împreună cu aceasta un fiu, numit Gabriele, de 9 ani. Însă mariajul cu o femeie cu 37 de ani mai tânără nu l-a ajutat să îmbătrânească frumos. Din prima căsnicie, cu actriţa Simonetta Stefanelli (60 de ani), între 1989-1994, starul are trei copii: Violante (39 de ani), Michelangelo (26 de ani) şi Marco (24 de ani).

Click! spune


    1990. În rolul care  l-a consacrat din  “Caracatiţa”
1990. În rolul care l-a consacrat din “Caracatiţa”

Serialul “Caracatiţa” prezintă povestea comisarului Corrado Cattani, un inspector de poliţie care îşi pune familia şi viaţa în pericol în lupta cu mafioţii italieni. Filmul a avut 48 de episoade, împărţite pe 10 sezoane, difuzate între 1984 şi 2001. A fost unul din cele mai vizionate seriale şi în România după 1990.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net