Ce are să-i spună «fostul» lui Taylor Swift. «Asta nu a mers, a fost greșit»

Ultima actualizare:

    Taylor Swiftinstagram
Taylor Swiftinstagram

Despre Taylor Swift se știe că schimbă iubiții ca pe șosete și mai ales că se inspiră din relațiile sale pentru a scoate hit-uri după hit-uri. Harry Style a vorbit despre scurta experiență pe care a avut-o cu Tailor. ”Out of the Woods” și ”Style”, cântecul artistei despre care se crede că s-a inspirat din relația cu Harry a avut un real succes.

În anul 2012, Taylor Swift și vedeta de la One Direction au fost surprinși plimbându-se prin Parcul Central din New York. Se pare că a fost nevoie doar să revadă acea poză ca să se gândească la viitor și să vorbească despre trecut. ”Când am revăzut poza din acea zi m-am gândit «Relațiile sunt grele, la orice vârstă». La 18 ani nu prea înțelegi cum merg lucrurile, iar văzând acea poză nu a fost ușor pentru mine. Vreau să zic că e un pic ciudat să începi ceva. Ieși la o întâlnire cu cineva pe care chiar îl placi. Ar trebui să fie simplu, nu? A fost o experiență din care am învățat, să fiți siguri. Totuși, ceea ce am vrut a fost o întâlnire normală”, a declarat Harry, conform Hello Magazine.


    Harry a vorbit despre scurta experiență pe care a avut-o cu Taylor
Harry a vorbit despre scurta experiență pe care a avut-o cu Taylor

Vorbind despre cele două cântece despre care se spune că ar fi inspirate din relația lor, artistul nu a fost deranjat. ”Nu știu dacă sunt despre mine sau nu. Și eu scriu despre experiențele mele, toată lumea o face”.

Atunci când a fost întrebat dacă are să-i trasmită ceva lui Taylor, acesta nu a avut nimic să-i reproșeze, dimpotrivă. ”Anumite lucruri nu merg. Sunt multe lucruri care pot sa meargă bine, și totuși, să nu fie ok. Când scriu versuri despre astfel de lucruri îmi place să mă gândesc la lucrurile frumoase care s-au întâmplat între noi. Celebrezi faptul că a fost un sentiment puternic și te-a făcut să simți ceva, în loc să spui «asta nu a mers, asta a fost greșit». Iar dacă te întâlnești din întâmplare cu acea persoană, poate o să fie ciudat, poate e nevoie să te îmbeți, dar la un moment dat ați împărțit ceva. Întâlnesti pe cineva nou, împarți niște experiențe, este cel mai bun lucru posibil. Așa că, mulțumesc!”, a adăugat artistul, conform aceleași publicații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net