Ce au mâncat şi ce au băut starurile la Globurile de Aur 2019?

image
Bucătarii şefi de la hotelul Beverly Hilton şi-au demonstrat măiestriaFoto: Guliver / Gettyimages

Nici nu au ajuns bine pe covorul roşu amenajat în faţa hotelului Beverly Hilton, din Beverly Hills că staruri precum Emma Stone, Lady Gaga sau prezentatorul de la E! Entertainment, Ryan Seacrest au comentat pe paginile lor de Instagram că abia aşteaptă să guste delicatesele pregătite special pentru Gală. Iată ce au mâncat şi băut starurile prezente la cea de a t6-a ediţie a Globurilor de Aur. Meniul a fost pregătit de chef Matthew Morgan şi patiserul şef al hotelului Hilton, Thomas Henzi.

Toată lumea s-a întrebat ce au mâncat toţi cei 1.300 de invitaţi prezenţi la Globurile de Aur, în salşa de evenimente a hotelului Beverly Hilton, din Beverly Hills? Conform revistei „Harper’s Bazaar”, aperitivul a fost o supă cremă de cartofi dulci (a la vichyssoise) cu arpagic sălbatic, frunze de praz aurii, ignami organic roşu şi seminţe prăjite.

image
Supa cremă de cartofi dulci a la vichyssoise

Antreul cald a fost compus din biban de mare chilean cu orez negru şi alb, sparanghel verde, morcovi Globe, frunze aromatice şi piper dulce pisat. Pentru vegetarieni, bucătarii au preparat o pastă de fructe organice, îndulcită cu miere, un humus cu piper piquillo, salată de sfeclă-curcubeu, năut crocant, quinoa, struguri aurii şi frunze de floarea soarelui.

image
Bibanul de mare chilean cu orez negru şi alb

La desert, patiserul Thomas Henzi a preparat un produs delicios pe bază de cremă de brânză cu fistic, praf de ciocolată pe blat cu esenţă de vanilie şi cu o cremă de brânză Charlotte şi bobiţe de fistic.

image
Nici vegetarienii nu au rămas pe din afară

image
Desertul pe bază de vanielie, o delicatesă

Cocteilurile oficiale de la cea de a 76-a ediţie a Globurilor au fost rezultatul unui concurs extrem de solicitant pentru producătorii de băuturi alcoolice. Cocteilul a fost servit în pahare cupă şi aun fost pe bază de şampanie Moet, suc de mango şi decorat cu o floare comestibilă. Iată reţeta specială pentru cocteilul Moet Bell:

30 ml de Cachaca

22 ml de Suc de mango

15 ml de sirop de ghimbir

8 ml de suc de lime

75 ml de Moet Brut Imperial

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
sju slatina
podhoria Sursamonitorulneamt jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg