Ce avere a lăsat Aretha Franklin în urmă! A început deja bătălia pentru moștenire

Ultima actualizare:

    Ce avere a lăsat Aretha Franklin în urmă și cine se „luptă” pentru a o obține Foto Getty Images
Ce avere a lăsat Aretha Franklin în urmă și cine se „luptă” pentru a o obține Foto Getty Images

Aretha Franklin, cea care a fost supranumită și „Regina muzicii soul”, a murit în urmă cu câteva zile, la vârsta de 76 de ani, după ce a fost internată în spital în stare gravă. Legendara cântăreață a lăsat în urmă o avere impresionantă, însă nici urmă de testament! Astfel, cei patru fii ai ei au început deja demersurile legale pentru a-și obține fiecare „partea”. Iată pe ce sumă se vor bate urmașii regretatei artiste!

Cum celebra cântăreață nu a lăsat în urmă niciun document  în care să se stipuleze modul în care se va împărți averea sa după încetarea din viață, fiii ei sunt nevoiți să se „lupte” în instanță în vederea obținerii unei părți din frumușica sumă agonisită de-a lungul vieții de îndrăgita artistă. Potrivit celor de la Variety, cei patru fii ai Arethei au depus deja la o curte judecătoarească documentele necesare pentru a se arăta drept părți interesante. Conform sursei anterior menționate, aceștia își urmăresc interesul, dorindu-și ca fiecăruia, bineînțeles, să-i revină cât mai mult din moștenirea lăsată de Aretha. Regretata cântăreață a lăsat în urmă bunuri estimate la un total de 80 de milioane de dolari. Nepoata Arethei Franklin, Sabrina Owens, a cerut să fie numită reprezentant al moștenirii.

Aretha Franklin, alături de unul dintre fiii ei, Kecalf Cunningham, și fiica acestuia, Victorie
Aretha Franklin, alături de unul dintre fiii ei, Kecalf Cunningham, și fiica acestuia, Victorie

Aretha Franklin a murit în data de 16 august în carierul său natal din Detroit, după o luptă îndelungată cu cancerul pancreatic. „Am încercat mai mulţi ani să o fac să întocmească o împuternicire”, a declarat pentru Detroit Free Press avocatul Don Wilson, care a colaborat cu Aretha Franklin timp de aproximativ 30 de ani. „Ar fi simplificat lucrurile şi le-ar fi menţinut private”, a mai adăugat acesta. 

Aretha Franklin și-a început cariera cântând „gospel”

Aretha Franklin și-a expus incredibilul talent vocal încă din adolescență, cântând melodii cunoscute ale genului muzical gospel, care reprezintă muzica bisericească afroamericană. Vocea ei spectaculoasă putea fi auzită în biserica din Detroit a tatălui ei. Ulterior, faima nu s-a lăsat prea mult așteptată și Aretha a avut 77 de piese în topurile muzicale și a primit 18 Premii Grammy din 44 de nominalizări. În 1987, a fost prima femeie care a intrat în  „Rock & Roll Hall of Fame”, iar mai târziu a fost numită de către publicația Rolling Stone ca fiind cea mai mare cântăreață a tuturor timpurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net