Ce bine arată Angelina Jolie! Actrița de 45 de ani a apărut pe coperta Vogue


    Diva a apărut pe coperta revistei ”Vogue”
Diva a apărut pe coperta revistei ”Vogue”

Angelina Jolie arată foarte bine la vârsta de 45 de ani. Diva a apărut pe coperta revistei ”Vogue”, ediția din Marea Britanie.

Angelina Jolie arată foarte bine în paginile revistei ”Vogue”. Diva a acordat un lung interviu despre viața ei de mamă, carieră, dar și despre divorțul său dificil cu Brad Pitt (57 de ani). Cei doi s-au cunoscut în timp ce turnau împreună pentru filmul ”Domnul și doamna Smith”, în 2004.


    Foto: Vogue
Foto: Vogue

Dar după 11 ani de viață comună, cei doi actori și-au anunțat decizia de a divorța în septembrie 2016. A urmat apoi o luptă pentru custodia copiilor, Maddox, de 19 ani, Pax, de 17 ani, Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 14 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 12 ani, care nici până acum nu s-a încheiat.

Angelina Jolie se înfometează? Actrița ar fi ajuns la 44 de kg din cauza stresului

Aşa n-ai mai văzut-o de mult pe Angelina Jolie! Cine i-a adus zâmbetul pe buze

Încearcă să-și refacă viața alături de copii

În interviul pe care l-a acordat revistei ”Vogue”, Angelina Jolie a evocat viața sa complicată: ”Ultimii ani au fost destul de dificili. În prezent mă concentrez pe vindecarea familie noastre”, a spus vedeta care încearcă să-și refacă viața alături de copiii săi. Angelina nu regretă că a divorțat de Brad. La acea vreme a pus pe primul plan ”binele copiilor” și spune acum că a fost ”o bună decizie”. La ultima dispută a cuplului, Brad era beat și Maddox a luat apărarea mamei sale. Acum Angelina vrea să uite tot ce a fost și să profite de viața pe care o trăiește. ”Mă grăbesc să ajung la 50 de ani”, a spus diva. Angelina Jolie arată foarte bine la 45 de ani.


    Foto: Vogue
Foto: Vogue
mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
FotoJet (11) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png