Ce bine arată Catherine Zeta-Jones la 47 de ani!

Ultima actualizare:

    Zeta arată sexy în costum de baie
Zeta arată sexy în costum de baie

Diferenţa de vârstă a început să-şi spună cuvântul! Actriţa Catherine Zeta-Jones are încă un trup perfect, deşi mai are doar trei ani până împlineşte 50 de ani. Soţul ei, Michael Douglas, nu arată la fel de bine.


    Starul pierde lupta cu kilogramele în plus
Starul pierde lupta cu kilogramele în plus

Actorul Michael Douglas este cu 25 de ani mai vârstnic decât Catherine Zeta-Jones (47 de ani). La 72 de ani, starul, cunoscut mai ales pentru rolul din filmul “Instinct primar”, are burta lăsată şi pare că începe să piardă lupta cu kilogramele în plus. Frumoasa sa soţie arată însă la fel de bine ca în tinereţe. Ei au fost surprinşi recent la plajă în timpul unei vacanţe romantice în Mexic. Zeta purta un costum de baie foarte sexy, ochelari de soare de firmă şi un ceas negru. Arată aşa de bine, încât nici nu ai crede că a născut doi copii, un băiat Dylan, care are în prezent de 16 ani, şi o fată Carys, de 13 ani. 

După 16 ani de căsnicie, Catherine Zeta-Jones  şi Michael Douglas spun că au încă o căsnicie solidă. Ei au avut totuşi neînţelegeri în 2013, când starul a dezvăluit că a avut cancer esofagian din cauza sexului oral. În cele din urmă, Douglas a reuşit s-o împace pe Zeta, după trei luni de separare. Actorul a anunţat în 2011 că a învins cancerul care a fost la un pas să-l ucidă în 2010. Zeta-Jones şi Michael Douglas au împreună o avere de 345 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net