Ce bine arată Gwyneth Paltrow la 47 de ani! Care sunt secretele divei


    Gwyneth Paltrow are trup ca la 20 de aniFoto: Instagram
Gwyneth Paltrow are trup ca la 20 de aniFoto: Instagram

Deşi mai are doar trei ani şi împlineşte o jumătate de veac de viaţă, Gwyneth Paltrow arată extraordinar la 47 de ani. Ea spune că datorează totul unor secrete pe care le-a dezvăluit recent.

Gwyneth Paltrow la 47 de ani a dovedit ce bine arată, duminică, la plajă, în Hamptons, SUA. În costum de baie, diva a arătat că reușește să-și mențină un trup ca la 20 de ani. Ea a spus că se menține datorită dietei și a exercițiilor fizice. Vedeta, care are o avere de 150 de milioane de dolari, are mare grijă şi asupra alimentaţiei. Nu se atinge de dulciuri şi mănâncă mai puţină carne. Nu bea alcool, fiindcă deshidratează pielea şi o ridează. Pentru a nu se îngrăşa, face multă gimnastică la sală. 

Gwyneth Paltrow nu mai face sex și e turbată! Cauza este de tot râsul!

Gwyneth Paltrow face dezvăluiri incendiare despre Brad Pitt

Gwyneth Paltrow are și tenul ca la 20 de ani

De asemenea, Gwyneth are un ten perfect. Şi-a păstrat pielea neridată, ca la vârsta de 20 de ani. Diva a dezvăluit recent care sunt secretele tenului său impecabil. Ea spune că le-a învăţat de la mama ei, Blythe, care arată de asemenea extrem de bine la vârsta de 77 de ani. Ca şi fiica sa, Blythe nu are riduri, fiindcă o ajută un truc foarte simplu. ”Secretul mamei, de care mă folosesc şi eu, este că utilizează ziua numai creme de noapte”, a spus actrița. Gwyneth Paltrow s-a măritat cu Brad Falchuk (49 de ani), în 2018. Ea a mai fost căsătorită cu muzicianul Chris Martin (43 de ani), împreună cu care are doi copii, Apple, de 16 ani, şi Moses, de 14 ani. Ei au divorţat în 2016 după 13 ani de căsnicie.

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
cluj ubb admitere. foto arhiva ubb
1669494557875057 1XMKigNP jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg