Ce bine arată Jane Seymour la 70 de ani! Ce secrete are Dr Quinn

jane seymour 2 jpeg
Îşi menţine pielea fără riduri cu retinol

Senzaţional! Jane Seymour este septuagenară, dar are un trup perfect, ca la 20 de ani. Actriţa, fostă fată Bond, a fost pozată recent în timp ce se afla la plajă în Hawaii.

Are trupul la fel de sexy ca în 1973, în urmă cu 48 de ani, pe când a deţinut rolul de fată Bond în filmul ”Pe cine nu laşi să moară”! Actriţa Jane Seymour, care a împlinit 70 de ani la 15 februarie, a fost surprinsă, recent, de paparazzi, în timp ce se bronza pe o plajă din Hawaii.

Arată perfect în costum de baie. Diva a spus că are noroc că are o carnaţie bună, pe care a moştenit-o genetic. Ca să nu-i îmbătrânească pielea, se unge cu retinol, în fiecare seară. De asemenea, ca să nu îmbătrânească, evită să stea mult timp la soare. 

Întrebată cum îşi menţine corpul aşa de bine tonifiat, actriţa binecunoscută din serialul „Doctor Quinn”, a spus: „Încerc să fac exerciţii fizice oriunde. Uneori improvizez exerciţii acasă, fac rotaţii. Mă plimb prin Londra şi fac exerciţii cardio”. Demonstrând exerciţiile de braţe pe care le face acasă, Jane a dezvăluit: „Fac tehnici de rugăciune ca să scap de aripioarele de la braţe, adică de pielea lăsată”. Jane Seymour a fost căsătorită de 4 ori, cu Michael Attenborough, între 1971-1973, ​Geoffrey Planer, între 1977-1978, David Flynn, între 1981-1992, şi James Keach, între 1993-2015. Are 4 copii, Katherine (39 de ani), Sean (34 de ani), Stacy şi Kristopher, de 25 de ani, şi o avere de 60 milioane de dolari.

image
Jane Seymour arată demențial în costum de baie, la 70 de aniFoto: Profimedia

image
Actrița și-a păstrat silueta din tinerețeFoto: Profimedia
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
Schimb de prizonieri Rusia- Ucraina. Foto: Facebook/ Volodimir Zelenski
Haaland jpeg
image
image
image
image
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău