Ce bine arată mama lui Cher la 94 de ani! Și vedeta se menține la fel de bine, la 74 de ani


    Cher și mama ei și-au șocat fanii cu aspectul lot tinerescFoto: Instagram
Cher și mama ei și-au șocat fanii cu aspectul lot tinerescFoto: Instagram

Mama lui Cher a șocat pe fanii cântăreței pentru cât de bine arată. La 94 de ani, Georgia Holt pare mai degrabă sora vedetei de 74 de ani, care arată de asemenea foarte bine pentru vârsta ei.

Mama lui Cher, Georgia Holt, în vârstă de 94 de ani, și cântăreața Cher, de 74 de ani, i-au impresionat pe fani cu imaginile lor de femei mult mai tinere decât vârstele lor. Dacă despre vedetă se știe de mult că se păstrează foarte bine, despre mama ei nonagenară chiar este o surpriză că arată în continuare așa de bine. Amândouă par să fi descoperit izvorul tinereții fără bătrânețe. În realitate, amândouă se păstrează foarte bine datorită genelor lor foarte bune. De asemenea, Cher și Georgia spun că se mențin pentru că le place să se bucure de plăcerile vieții. Georgia Holt a fost de asemenea cântăreață și fotomodel și se jură că, la fel ca fiica ei, nu s-a supus niciodată la operații estetice.

Cher, cea mai sexy din Las Vegas, la 71 de ani

Ce bine arată Cher la 73 de ani! Care sunt secretele divei prin care a învins bătrâneţea

Cher povestește cum se menține la fel de bine, ca mama ei

A fost băieţoasă de mică, mărturiseşte cântăreaţa Cher, mândră de cum arată. Asta a ajutat-o mereu să se menţină în formă. Joacă mult tenis şi face surf, de aceea arată sexy, deşi e deja septuagenară.„Trebuie să faci multe exerciţii fizice, dacă vrei să-ţi păstrezi trupul frumos şi tânăr”, a mărturisit Cher pentru revista „People”. „Mulţumesc lui Dumnezeu că am fost mereu băieţoasă, aşa că nu mi-a fost greu să fac sport. Îmi plac dulciurile şi cafeaua, dar mă abţin. Nu fac niciodată excese, ca să pot să intru în costumele mele de scenă. Am mereu grijă ce mănânc şi cât mănânc. Când aveam vârsta de 40 sau de 50 de ani nu trebuia să am grija asta, dar acum trebuie să fiu activă, să fac surf şi tenis”, spune diva.Cher recunoaşte că a reuşit să aibă mereu un trup perfect datorită instructorului său de gimnastică. La averea ei de 360 milioane de dolari, putea apela la operaţii estetice, dar zice că nu vrea. Vedeta a povestit că îi place să păstreze hainele multă vreme. Nu îi pasă de modă. Principalul ei obiectiv este să nu ia proporţii ca să i se potrivească în continuare. Are lucruri de îmbrăcăminte pe care le poartă de 30 de ani. Mama lui Cher a șocat pe fanii cântăreței pentru cât de bine arată, ca și celebra ei fiică.

cub andreea antonescu png
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg