Ce bine arată Penelope Cruz la 47 de ani! A întors toate privirile în vacanța din Italia

Ultima actualizare:

    Penelope este în vacanţă  cu soţul său, Javier BardemFotografii: Profimedia
Penelope este în vacanţă cu soţul său, Javier BardemFotografii: Profimedia

Este mai frumoasă ca niciodată! Deşi mai are doar trei ani până împlineşte vârsta de 50 de ani, Penelope Cruz se menţine sexy şi în formă. A întors toate capetele în vacanţă.

Actriţa Penelope Cruz (47 de ani) se află în vacanţă în peninsula Monte Argentario din Italia. Diva a făcut furori pe plajă împreună cu soţul său, actorul Javier Bardem (52 de ani). S-au giugiulit şi s-au sărutat, de parcă ar fi fost tineri îndrăgostiţi, şi s-au hârjonit în apă. S-au bronzat la soare cu orele.Cei doi au mai fost într-o vacanţă în Sardinia, Italia, în această vară, în iulie. Nu se tem că ar putea să se infecteze cu virusul COVID-19. Atunci i-au avut împreună cu ei şi pe cei doi copii ai lor, Leo, de 10 ani, şi Luna, în vârstă de 7 ani. S-au aflat recent secretele care o ajută pe Penelope Cruz să arate aşa de bine, deşi mai are puţin până a împlini o jumătate de secol de viaţă. Parcă a reuşit să oprească timpul în loc. Ea a dezvăluit că secretul frumuseţii sale este că a devenit vegetariană din anul 2000.


    Diva a întors  toate capetele la plajă
Diva a întors toate capetele la plajă

De 21 de ani, Penelope Cruz e vegetariană

De asemenea, a adoptat o dietă mediteraneeană, bazată pe fructe, legume, iaurt, brânză, orez, paste, nuci şi cereale. Mănâncă foarte puţine dulciuri. Pentru a-şi menţine trupul frumos, face zilnic gimnastică şi dansează. Penelope Cruz şi Javier Bardem s-au cunoscut în 1992, când au turnat împreună pentru filmul ”Jamón, jamón”. Însă abia 15 ani mai târziu s-au îndrăgostit. La 14 iulie 2010 au anunţat că s-au căsătorit în secret în Bahamas, într-o ceremonie la care nu au participat decât rudele lor. Şi, acum, după 11 ani de căsnicie, se înţeleg foarte bine şi sunt de nedespărţit. Ei au împreună o avere de 76 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net