Ce bine arată Penelope Cruz nemachiată! Pare mai tânără cu 10 ani

simeon stalpnicul png
Penelope Cruz și-a surprins plăcut fanii, atunci când a pozat nemachiată Foto: Instagram

Faimoasa Penelope Cruz și-a obișnuit fanii cu apariții spectaculoase pe covorul roșu, care necesită și un machiaj pe măsură, bineînțeles. Însă fardurile și rujul sunt doar o formalitate pentru ea, actrița neavând nimic de ascuns, ba din contră! S-a pozat nemachiată și arată la fel de bine.

Penelope Cruz, în vârstă de 44 de ani, a publicat recent pe contul personal de Instagram o poză în care apărea complet nemachiată, în timp ce se afla într-o călătorie în Dubai. Deși actrița este cunoscută pentru aparițiile sale răvășitoare, atunci când se prezintă la evenimente mondene, fanii ei au întâmpinat inițiativa de a renunța la machiaj, doar cu comentarii de laudă. „Sper să nu mai publici nicio poză după aceasta, ca să pot să-ți vad frumusețea naturală mereu!”, a scris o admiratoare în secțiunea de comentarii.

Din poză se poate observa că Penelope nu a folosit niciun produs pentru înfrumusețare, nici măcar rimel sau contur pentru sprâncene. Însă trăsăturile ei sunt la fel de frumoase, chiar și fără ajutor din partea machiajului, actrița bucurându-se de un ten perfect și luminos, și de niște buze pline, seducătoare, prin intermediul cărora a încercat să le transmită un pupic virtual urmăritorilor ei.

simeon stalpnicul png
Penelope Cruz arată foarte bine nemachiată Foto: Instagram

Renunțând la machiaj, pentru a-și lăsa tenul să respire, probabil și din cauza temperaturilor ridicate din Dubai, actrița pare și mai tânără cu câțiva ani, așa cum au observat și prietenii ei virtuali. „Îți admir siguranța de sine! Nu se poate să ai 44 de ani...”, i-a mai scris o fană.  

Tot recent, cu ocazia zilei ei de naștere, pe 28 aprilie, Cruz a publicat o poză ce o înfățișa pe ea la 15 ani, în descrierea căreia dorea să le mulțumească fanilor pentru urări. Prietenii ei virtuali au susținut, de asemenea, că nu s-a schimbat foarte mult de atunci și că și-a păstrat frumusețea intactă.  

Penelope Cruz a călătorit în Dubai pentru a fi prezentă la un eveniment de lansare de magazin a firmei Carpisa, pentru care actrița este și ambasador de brand.

simeon stalpnicul png
Așa arăta Penelope Cruz la 15 ani Foto: Instagram
cub florin zamfirescu png
marilyn monroe
cub anca androne png
mugur mihaescu jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
Nepoții reginei Margareta FOTO Instagram
Ucraineni la periferia Liman FOTO Twitter
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu