Ce bine se ţin Pamela Anderson şi Nicole Kidman şi 52 de ani! Care sunt secretele divelor

Ultima actualizare:
Nicole Kidman se menţine cu înot şi gimnastică
Nicole Kidman se menţine cu înot şi gimnastică

Actriţele Pamela Anderson şi Nicole Kidman arată foarte bine, încât nu îţi vine să crezi au 52 de ani, datorită secretelor pe care le-au dezvăluit recent. Amândouă au trupuri de adolescentă şi nu au riduri pe faţă.

Pamela Anderson şi Nicole Kidman au ajuns amândouă la vârsta de 52 de ani şi au mărturisit care sunt secretele prin care au învins bătrâneţea. Pamela a fost surprinsă, ieri, arătând mai bine ca niciodată la Brisbane, în Australia. Ea filmează acolo o reclamă pentru compania Ultra Tune.  La aeroport, diva a întors capetele tuturor cu apariţia sa sexy. Are un trup atât de bine făcut, încât nu îţi vine să crezi că a născut doi copii cu fostul ei soţ, Tommy Lee, pe Brandon, de 22 de ani, şi Dylan, în vârstă de 21 de ani. Pamela a dezvăluit că se menţine aşa de bine fiindcă de 20 de ani este vegană. Ea spune că nu are riduri fiindcă îşi dă pe faţă cu ulei de cocos. Pamela Anderson a fost căsătorită cu Tommy Lee, între 1995-1998, Kid Rock, între 2006-2007, şi Rick Salomon, între 2006-2007 şi între 2014-2015. În prezent este singură, după ce anul acesta s-a despărţit de fotbalistul francez Adil Rami, de 33 de ani, în iunie, după doi ani de relaţie.

Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 19 ani: ”E un monstru!”

Keith Urban dă tot din casă! Nicole Kidman a roşit când a auzit ce a putut să spună soţul său

Şi Nicole Kidman arată senzaţional

Actriţa Nicole Kidman a pozat recent pentru revista “Vogue”, care a vrut să arate ce bine se ţine diva, deşi a trecut de 50 de ani. Vedeta a dezvăluit că îşi păstrează trupul perfect pentru că practică intens înotul şi face gimnastică. Nu este zi să nu facă genuflexiuni şi abdomene. Nicole îşi păstrează tenul frumos cu măşti şi crème exfoliante. În plus, are mare grijă să se demachieze perfect în fiecare seară. De asemenea, nu iese din casă fără să-şi pună pe faţă crème de protecţie solară. Nicole Kidman a fost căsătorită cu Tom Cruise între anii 1990- 2001. Din anul 2006, ea este măritată cu cântăreţul Keith Urban. Din a doua căsnicie, are o fiică, Sunday Rose, în vârstă de 11 ani, şi o fiică, Faith, născută de o mamă purtătoare, care are 9 ani. Actriţele Pamela Anderson şi Nicole Kidman arată foarte bine la 52 de ani şi şi-au dezvăluit secretele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net