Ce bine se ţine Kylie Minogue, deşi împlineşte 50 de ani!

simeon stalpnicul png
Diva nu crede că se va mărita vreodatăFoto: Guliver splashnews

Kylie Minogue reuşeşte să păcălească timpul cu o atenţie specială la regimul alimentar şi tratamente secrete de înfrumuseţare. Cântăreaţa australiană arată la fel de bine ca în urmă cu 20 de ani.

Celebra actriţă şi cântăreaţă Kylie Minogue împlineşte 50 de ani la 28 mai. Însă a reuşit să păcălească timpul. Este la fel de sexy ca întotdeauna. Diva a vorbit recent despre despărţirea de Joshua Sasse (31 de ani), în februarie, anul trecut, după un an de logodnă. “Nu stau în casă şi plâng. Sunt celibatară, dar nu sunt singură. Nu am crezut niciodată că mă voi mărita”, a spus vedeta, care crede că mariajul nu e pentru ea. În spatele aspectului său extraordinar stau secrete bine păstrate. Jurnaliştii au aflat totuşi că diva are mare grijă de regimul alimentar. Kylie mănâncă mai mult legume şi fructe şi se fereşte cât poate de dulciuri. Nu mănâncă niciodată conserve, băuturi gazoase, nu bea alcool şi nu fumează. Pentru a preveni ridurile, foloseşte o terapie pe bază de înţepături de albine.

Cântăreaţa spune că peste 10.000 de bâzâitoare au muşcat-o de-a lungul timpului ca să aibă tenul perfect. Terapia o face însă numai asistată de personal de specialitate. Altfel poate fi mortală! La averea ei de 90 de milioane de dolari, îşi permite orice extravaganţă. Foloseşte şi creme secrete preparate anume pentru ea, al căror conţinut nu l-a dezvăluit decât unor personalităţi, cum ar fi Victoria Beckham, Camilla Parker-Bowles, soţia prinţului Charles, şi chiar lui Kate Middleton, soţia prinţului William. Ca să nu se îngraşe, Kylie dansează zilnic, în loc să facă exerciţii fizice. Kylie Minogue a mai fost cuplată cu cântăreţul Jason Donovan (1986-1989), rockerul Michael Hutchence (1989-1991), actorul Olivier Martinez (2003 -2007) şi fotomodelul Andres Velencoso (2008-2013).

simeon stalpnicul png
Kylie arată la fel de bine ca acum 20 de ani
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
BeFunky collage (6) jpg
cub botez tort liam png
cub reghecamf bătaie png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
reghe corina caciuc jpeg
visarion alexa
minor hot foto
Antena telecomunicatii 5G FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub gheorghe dinică monica melencu png
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg
bianca dragusanu