Ce bine se ţine Kylie Minogue, deşi împlineşte 50 de ani!

Ultima actualizare:

    Diva nu crede că se va mărita vreodatăFoto: Guliver splashnews
Diva nu crede că se va mărita vreodatăFoto: Guliver splashnews

Kylie Minogue reuşeşte să păcălească timpul cu o atenţie specială la regimul alimentar şi tratamente secrete de înfrumuseţare. Cântăreaţa australiană arată la fel de bine ca în urmă cu 20 de ani.

Celebra actriţă şi cântăreaţă Kylie Minogue împlineşte 50 de ani la 28 mai. Însă a reuşit să păcălească timpul. Este la fel de sexy ca întotdeauna. Diva a vorbit recent despre despărţirea de Joshua Sasse (31 de ani), în februarie, anul trecut, după un an de logodnă. “Nu stau în casă şi plâng. Sunt celibatară, dar nu sunt singură. Nu am crezut niciodată că mă voi mărita”, a spus vedeta, care crede că mariajul nu e pentru ea. În spatele aspectului său extraordinar stau secrete bine păstrate. Jurnaliştii au aflat totuşi că diva are mare grijă de regimul alimentar. Kylie mănâncă mai mult legume şi fructe şi se fereşte cât poate de dulciuri. Nu mănâncă niciodată conserve, băuturi gazoase, nu bea alcool şi nu fumează. Pentru a preveni ridurile, foloseşte o terapie pe bază de înţepături de albine.

Cântăreaţa spune că peste 10.000 de bâzâitoare au muşcat-o de-a lungul timpului ca să aibă tenul perfect. Terapia o face însă numai asistată de personal de specialitate. Altfel poate fi mortală! La averea ei de 90 de milioane de dolari, îşi permite orice extravaganţă. Foloseşte şi creme secrete preparate anume pentru ea, al căror conţinut nu l-a dezvăluit decât unor personalităţi, cum ar fi Victoria Beckham, Camilla Parker-Bowles, soţia prinţului Charles, şi chiar lui Kate Middleton, soţia prinţului William. Ca să nu se îngraşe, Kylie dansează zilnic, în loc să facă exerciţii fizice. Kylie Minogue a mai fost cuplată cu cântăreţul Jason Donovan (1986-1989), rockerul Michael Hutchence (1989-1991), actorul Olivier Martinez (2003 -2007) şi fotomodelul Andres Velencoso (2008-2013).


    Kylie arată la fel de bine ca acum 20 de ani
Kylie arată la fel de bine ca acum 20 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net