Ce bine se ţine Samantha Fox la 54 de ani! Are sânii asigurați pentru un milion de dolari


    În prezent duce  o viaţă liniştită
În prezent duce o viaţă liniştită

Ieri o cântăreaţă sexy, astăzi duce o viaţă liniştită! Fost sex-simbol al anilor ‘80, cântăreaţa Samantha Fox se menţine bine pentru vârsta ei. Ea şi-a dezvăluit recent secretele.

Cunoscută pentru bustul său generos şi pentru hit-ul “Touch Me”, Samantha Fox (54 de ani) trăieşte în prezent în Essex, estul Angliei, împreună cu partenera sa de viaţă, norvegiană Linda Olsen, în vârstă de 45 de ani. Şi cresc împreună pe cei doi copii ai acesteia. Arată încă foarte bine, nu ai zice că a trecut de 50 de ani. 

Ea a mărturisit că se menţine pentru că mănâncă mai mult legume şi fructe, puţină carne şi aproape deloc dulciuri. Face sport în fiecare zi, alergare şi gimnastică. Samantha a fost odinioară cea mai faimoasă femeie din Marea Britanie. S-a lansat după ce a apărut într-o poză îmbrăcată sumar în ziarul ”The Sun”. Marele succes a făcut-o să renunţe la şcoală. Când era în plină glorie, băieţii îşi schimbau numele după ea, în Sam Fox, şi o puneau să le dea autografe pe frunte. Alţii îşi făceau tatuaje cu chipul ei. A câştigat mulţi bani care i-au permis să-şi asigure faimoşii ei sâni cu 1 milion de dolari, câte 500.000 de dolari pentru fiecare. Diva, care a pozat şi în “Playboy”, s-a iubit în trecut cu australianul Peter Foster şi cu Paul Stanley de la trupa Kiss. 

În plină glorie,  când a devenit  cunoscută  pentru  bustul  generos
În plină glorie, când a devenit cunoscută pentru bustul generos

Samantha, care nu ascunde că a devenit lesbiană, a fost devastată, în 2015, când i-a murit fosta parteneră, Myra Stratton, răpusă de cancer la 55 de ani. Vedeta o considera pe Myra sufletul ei pereche şi i-a fost manager timp de 16 ani. Samantha Fox, care are o avere de peste 20 de milioane de dolari, a cântat şi în România, în 2010, în duet cu un alt sex simbol al anilor ‘80, Sabrina (49 de ani), cunoscută pentru melodia ”Boys”.

Samantha Fox la 54 de ani
Samantha Fox la 54 de ani
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
infidelitate jpeg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
Buzau 1 jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
Catrinel Sandu si familia jpg
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg