Ce cântăreaţă de succes colecţionează dinţi de om? Face haine din ei!


    „Am primit peste 1.000 de dinţi umani‟, a mărturisit diva @shutterstockclickpentrufemei.ro
„Am primit peste 1.000 de dinţi umani‟, a mărturisit diva @shutterstockclickpentrufemei.ro

În 2014, starul pop s-a internat într-o clinică de reabilitare pentru a-şi trata anorexia şi bulimia. În acelaşi an, mama cântăreţei a recunoscut, în cadrul unui interviu oferit revistei People, că fiica ei suferă din cauza ambelor tulburări alimentare încă din adolescenţă. Şi, pentru a gestiona mai bine situaţia delicată în care se afla, a început să-şi dezvolte latura creativă într-un mod cu totul surprinzător! Despre cine este vorba?

Se pare că vedeta respectivă a dezvoltat un adevărat complex legat de felul în care arată din cauza producătorului ei, Dr. Luke, şi a managerului David Sonenberg, care insistau ca faimoasa lor clientă să slăbească şi să se menţină apoi la greutatea ideală. Era vorba despre nimeni alta decât Kesha sau Ke$ha, cea care a lansat hoturile "TiK ToK" şi "We R Who We R". Cum de-a ajuns cântăreaţa să colecţioneze dinţi de om? 

După cum ne informează Healthline, orice lucru manual sau artistic poate fi o adevărată terapie pentru cei care suferă de anxietate, treceri bruşte de la o stare la alta sau tulburări alimentare. Iar Kesha a încercat totul posibil pentru a se vindeca de bulimie şi anorexie. Şi-a dezvoltat chiar o pasiune artistică atipică.

Citește aici continuarea.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
alexandra dinub jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png