Ce copii frumoși au Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones!

Catherine Zeta-Jones nu a părut foarte fericită la ieșirea din restaurant
Catherine Zeta-Jones nu a părut foarte fericită la ieșirea din restaurant

Actorul Michael Douglas și-a scos întreaga familie în oraș, sâmbătă, la un restaurant italian din Beverly Hills, California. Paparazzii au fost pe fază și i-au surprins pe cei patru la ieșirea din restaurant. Dacă fiul și fiica actorilor erau veseli și zâmbitori, Michael și Catherine au părut mai degrabă plictisiți și distanți.

Michael Douglas (74 ani) și-a petrecut seara de sâmbătă alături de familia lui la un restaurant italian exclusivist din Beverly Hills, ”E-Baldi”. Alături de Michael au fost soția sa, Catherine Zeta-Jones (49 ani), și cei doi copii ai lor, Carys (16 ani) și Dylan (19 ani).

La ieșirea din restaurat, Catherine nu părea foarte veselă, își ținea mâinile încrucișate și stătea departe de soțul ei. Copiii, în schimb, păreau mândri și relaxați. Când paparazzii și-au făcut apariția, Michael s-a apropiat de soția sa, cu care are o căsnicie de 19 ani, și a luat-o de mijloc.

Catherine a purtat o rochie lungă, de vară, pe care a asortat-o cu bijuterii scumpe și niște sandale din pânză crem, în timp ce soțul ei avea un tricou vișiniu și pantaloni crem.


    Catherine Zeta-Jones nu a părut foarte fericită la ieșirea din restaurantfoto: Profimedia
Catherine Zeta-Jones nu a părut foarte fericită la ieșirea din restaurantfoto: Profimedia

Copiii lui Michael Douglas îi calcă pe urme

Carys Zeta Douglas este mezina familiei și singura fiică a lui Michael. Pe lângă câteva apariții în emisiuni de televiziune precum ”Extra” și ”Entertainment Tonight”, Carys și-a făcut debutul și în lumea modei. Deja lucrează cu diverse case de modă importante, precum Michael Kors, și a apărut pe coperta revistei ”Town and Country”.

Dylan Zeta Douglas, fratele lui Carys, a apărut în două emisiuni TV, ”Phineas și Ferb” și ”Formula 1: BBC Sport”. Deși cei doi încă se concentrează pe școală și încă nu și-au făcut debutul pe ”marele ecran”, orizonturile lor sunt promițătoare. Părinții au grijă să-i ducă la teatru și, în fiecare vară, în tabere de actorie.

Michael Douglas, actorul multimilionar

Actorul și producătorul de film american Michael Douglas are în conturile sale 300 de milioane de dolari, pe care i-a făcut într-o carieră de 50 de ani. De-a lungul vieții a primit două premii ale Academiei, cinci Golden Globes și un Primetime Emmy. A fost căsătorit de două ori și are trei copii: Cameron Douglas (40 ani), din prima căsnicie, cu Diadra Luker, și Carys și Dylan Douglas, cu Catherine Jones.

Citește și:

Iată cum arată Michael Douglas şi Kathleen Turner la 35 de ani de la “Idilă pentru o piatră preţioasă”

Nici nu zici că e el! Ce a îmbătrânit Michael Douglas! Cancerul să fie de vină?

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg