Ce copii simpatici au Ashton Kutcher și Mila Kunis! Actorul, supărat că a fost fotografiat

image
Ashton, supărat că a fost surprins de fotografi

Una dintre cele mai frumoase și discrete familii de la Hollywood este cea a lui Ashton Kutcher (41 de ani) și a Milei Kunis (35 de ani). Actorii căsătoriți din 2015 au împreună doi copii: Wyatt Isabelle (4 ani) și Dimitri Portwood (2 ani), pe care-i țin cât pot de departe de ochii publicului larg.

Despre micuții cuplului aflăm povestiri amuzante doar din interviuri și vedem imagini doar când sunt prinși de paparazzi, iar asta foarte rar. Le place discreția, așa că nu e de mirare de ce Ashton părea atât de supărat când a fost surprins alături de familie pe străzile din California. Îmbrăcaţi casual, Ashton şi Mila nu şi-au scăpat prichindeii din ochi.

Ashton și Mila sunt căsătoriți din 2015 și au doi copii jpeg
Ashton, supărat că a fost surprins de fotografi Foto: Profimedia

Fetița cuplului știa deja, la doar doi ani și jumătate, să vorbească trei limbi, engleză, spaniolă și rusă, și își iubește frățiorul la nebunie, iar Dimitri cucerește cu părul blond și cârlionțat.

Ashton şi Mila au decis să nu-și lase averea copiilor

Actorii au o avere de 255 de milioane de dolari, însă au decis deja să-i dezmoştenească pe cei doi copii ai lor. Ei susţin că nu vor lăsa nimic ca moştenire odraslelor lor. “Ne vom da toţi banii pentru opere de caritate. Dacă fiica şi fiul nostru îşi vor face firme, vom investi în acestea, dar nu le vom lăsa nimic ca moştenire”, a declarat Ashton Kutcher, anul trecut, care mai spune că nu vrea copii răsfățati.

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png