Ce decizie radicală a luat mezina "clanului" Kardashian pentru a-și ascunde sarcina

Ultima actualizare:

    Kylie se pregătește să devină mamă Foto:Arhivă personală
Kylie se pregătește să devină mamă Foto:Arhivă personală

Cea mai mică dintre surorile Kardashian, Kylie Jenner se pregătește să devină mamă la vârsta de 20 de ani și face tot posibilul să țină sarcina departe de privirile curioșilor sau de fotoreporterii dornici să obțină un cadru cât mai bun cu burtica de gravidă. Ultima decizie pe care a luat-o a ridicat însă mai multe semne de înterbare în rândul admiratorilor săi.

Potrivit zvonurilor, Kylie este atât de preocupată de a nu fi văzută în public, încât a decis să nască acasă, și nu la spital, potrivit Inquisitr.com. Mai devreme în cursul acestei săptămâni, unele publicații susțineau că vedeta va fi nevoită să îl aducă pe lume pe primul său copil prin cezariană, din cauza unor complicații. Nici Kylie, nici reprezentanții acestora nu vorbit public, pentru a pune capăt speculațiilor. Kylie a discutat de mai multe ori, cu sinceritate, despre statutul de persoană publică și a declarat că, spre deosebirile de surorile sale, ei nu îi place să se afle în centrul atenției. Este neclar dacă cea mai mică dintre surorile Kardashian este atât de discretă pentru că dorește să îți ascundă sarcina și kilogramele în plus de ochii criticilor sau dacă face acest lucru pentru că pur și simplu nu dorește să împărtășească cu publicul acest aspect foarte important al vieții sale. 


    Kylie Jenner alături de iubitul său, Travis ScottFoto: Twitter
Kylie Jenner alături de iubitul său, Travis ScottFoto: Twitter

Conform speculațiilor, neconfirmate de ea sau de iubitul acesteia, va deveni mamă pentru prima dată, iar tatăl copilului este rapperul Travis Scott, cu care formează un cuplu de aproximativ jumătate de an. Nimeni din "clanul" Kardashian nu a vorbit despre starea de sănătate a lui Kylie și nu a elucidat misterul, deși toți participă la reality-show-ul "Keeping Up With The Kardashians", urmărit de mii de americani săptămânal. Familia Karadashian devine din ce în ce mai numeroasă. Chiar în timpul săptămânii acesteia, Kim și soțul ei Kayne West au anunțat venirea pe lume a celui de-al treilea copil, purtat în pântece de o mamă-surogat la care cei doi soți au apelat.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net