Ce dulce e fetița lui Mark Zuckerberg! Mesajul părintelui Facebook

mark zuckerberg gettyimages jpeg
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, se află la Barcelona pentru World Mobile Congresfoto: Guliver/Getty Images

Pentru Mark Zuckerberg (31 de ani) anul 2015 a însemnat în primul rând nașterea fiicei sale. Fondatorul rețelei de socializare Facebook a transmis un mesaj la începutul anului 2016, însoțit de o imagine în care apare alături de soția și de fiica sa în vârstă de numai o lună.

Îmbrăcată într-o rochie bej, bebelușa Max a furat prim-planul, astfel încât mesajul părintelui Facebook a fost eclipsat de de cel mai dulce copil din rețea la începutul anului 2016.

image
Mark Zuckerberg, alături de Priscilla, soția sa, și de fiica lor Max

”Sper că pentru voi 2016 este fericit, sănătos și productiv. Într-o lume plină de provocări și oportunități, fie ca noi toți să găsim curajul de a merge înainte și de a face ca viața noastră să aibă un sens”, a scris Mark Zuckereberg pe contul său de Facebook.

Mark Zuckerberg și soția sa Priscilla au devenit părinți marți, 1 decembrie. Fondatorul Facebook a postat pe contul său de pe celbra rețea de socializare o scrisoare pentru fiica sa. "Este o lume în care generația noastră poate contribui la progresul potențialului uman și la promovarea egalității, la vindecarea bolilor, la introducerea învăţământului personalizat, la producerea de energie din surse regenerabile, la conectarea oamenilor, la reducerea sărăciei, la construirea unor comunităţi speciale şi înţelegerea între naţiuni", a scris Mark.

Cu o avere estimată de Forbes la 46.5 miliarde de dolari, omul de afaceri s-a angajat să doneze 99% din acțiunile sale la Facebook - a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – ”pentru ca în timpul vieții noastre și împreună cu mulți alții să îmbunătățim această lume pentru generația viitoare”.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub anca androne png
cub bromania png
01 agresor minor poreclit raffa foto Instagram jpg
image png
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg