Ce face Sofia Vergara de arată atât de bine la 44 de ani? Uită-te la ea în farfurie!

image
Sofia Vergara laudă chiftelele uriașe ale unui restaurant italian în cadrul unei campanii de strângere de fonduri

Sofia Vergara afișează o siluetă de invidiat la 44 de ani. Prin urmare, nu puțini au fost cei care au strâmbat din nas când au văzut-o pe actriță ”stăpână” peste șase farfurii pline de chiftele uriașe. explicația nu s-a lăsat așteptată și are legătură mai degrabă cu atitudinea Sofiei decât cu opțiunile ei alimentare.

Sofia Vergara s-a lăsat fotografiată în această ipostază ”compromițătoare” în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi, la inițiativa unui lanț de restaurante cu specific italian.

image
Sofia Vergara laudă chiftelele uriașe ale unui restaurant italian în cadrul unei campanii de strângere de fondurifoto: Splashnews

”Contează foarte mult pentru mine faptul că unul dintre restaurantele mele preferate sprijină o cauză atât de apropiată sufletului meu”, a declarat Vergara. Actrița din ”Modern Family” / ”O familie modernă” susține pentru al doilea an la rând ”Meatballs 4 Niños”, campania destinată strângerii de fonduri pentru St. Jude Children's Research Hospital din New York.

”Este o onoare pentru mine să ajut și mai mult famiile care au nevoie d esprijin. Sper că toată lumea va merge la restaurantele Buca di Beppo pentru a gusta aceste chiftele nemaipomenite și pentru a ajuta spitalul St. Jude” , a adăugat actrița.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
Zalomir3 jpg
carabineri jpg
image
image
image
image
Anca Pandrea  jpg
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice