Ce face Tom Cruise ca să poată continua în fine filmările la ”Misiune: Imposibilă 7”

image
Tom Cruise a făcut o mare parte din avere datorită filmelor din această serieFoto: Instagram

Tom Cruise face eforturi extraordinare pentru ca să poată continua în fine filmările la Misiune: Impozibilă 7. Până acum a avut numai ghinioane cu turnarea scenelor din cauza pandemiei de coronavirus.

Actorul Tom Cruise (57 de ani) construiește un sat în care vrea să se asigure că nu există virusul COVID-19 în Marea Britanie, ca să-și poată continua filmările la ”Misiune: Imposibilă 7”. Locul pe care l-a ales pentru a construi acest sat provizoriu se află în comitatul Oxfordshire și a aparținut Forțelor aeriene regale. Starul și colegii din echipa de filmare vor locui în rulote. Lansarea filmului a fost amânată din iulie 2021 în noiembrie 2021, din cauza faptului că multă vreme turnarea acestuia nu a fost posibilă din cauza epidemiei de coronavirus.

Ce mare s-a făcut fata lui Tom Cruise! Actorul nu a mai văzut-o pe Suri de 7 ani

Bomba sexy din «Top Gun» este de nerecunoscut! Cum a transformat-o alcoolul pe Kelly McGillis

Filmul ”Misiune: Imposibilă 7” e deja mult întârziat

Tom Cruise a găsit această soluție extraordinară fiindcă filmările pentru ”Misiune: Imposibilă 7” au fost deja mult întârziate de pandemia de coronavirus. Inițial, filmările s-au făcut la Veneția, în Italia, dar apariția îmbolnăvirilor le-a oprit brusc. Turnarea “Mission Impossible: 7” a fost suspendată luni, 24 februarie, de către Studiourile Paramount Pictures. Tom Cruise a fugit din Italia în Marea Britanie, dar filmările nu au putut să fie demarate până acum, fiindcă și aici au început să apară tot mai multe cazuri de infectări. Seria “Misiune: Imposiblă”, lansată în 1996, i-a adus lui Tom Cruise mare parte din averea sa care se ridică azi la 570 de milioane de dolari. Toate cele șase filme din serie s-au bucurat de mare succes. Actorul Tom Cruise construiește acum un sat în care vrea să se asigure că nu există virusul COVID-19 în Marea Britanie, ca să-și poată continua filmările la ”Misiune: Imposibilă 7.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
monument bacainti
Maia Sandu
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg