Ce frumoasă e fiica lui Kate Moss! Lila a prins un contract de milioane la doar 17 ani

Ultima actualizare:

    Kate Moss nu se sfiește să pozeze sexy și la vârsta astafoto: Profimedia
Kate Moss nu se sfiește să pozeze sexy și la vârsta astafoto: Profimedia

Pe cât de rebelă este Kate Moss, în vârstă de 46 de ani, pe atât de cuminte este fiica ei Lila, de 17 ani. Adolescenta care seamănă enorm de bine cu celebra ei mamă a pozat recent pe coperta revistei ”V”. Majoritatea criticilor de modă au apreciat asemănarea și seriozitatea Lilei în cariera de fotomodel. Ei sunt convinși că își va depăși mama.

Kate Moss are cu ce se mândri. Fiica ei Lila Moss, în vârstă de 17 ani îi calcă pe urme. Chiar dacă încă încă nu are 1,7 metri înălțime ca mama ei, Lila nu se sfiește să sfideze gravitația defilând pe podium pe tocuri înalte de aproape 10 cm. Lila Grace este rezultatul iubirii dintre Kate Moss și ziaristul Jefferson Hack. Ei s-au cunoscut când acesta a venit să-i ia un interviu, după o prezentare de modă. Jefferson și Kate împart custodia adolescentei și Lila a apărut în urmă cu doar câțiva ani pe coperta revistei ”Daze”, pe care o deține tatăl ei.

Lila Moss este deja un fotomodel apreciat la vârsta de 17 ani
Lila Moss este deja un fotomodel apreciat la vârsta de 17 ani

Lila a devenit imaginea Marc Jacobs Beauty

Este clar că în lumea modei, așchia nu sare departe de trunchi. Exemple celebre sunt Kaia, fiica lui Cindy Crawford, Ireland Baldwin fiica lui Kim Basinger și Lilly-Rose Depp, fiica Vanessei Paradis. Recent Lila a prins un contract la care alte fotomodele nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Este imaginea colecției Marc Jacobs Beauty. Însă merită acest contract de multe milioane care se va derula până în 2021 pentru că a fost un copil extrem de cuminte și ascultător. Nu a pierdut nopțile la petreceri, nu a făcu excese de alcool sau droguri ca mama ei și și-a văzut de școală.

Citește și:

Kate Moss a pozat în sânii goi la 45 de ani. Arată senzațional!

Kate Moss se dă în spectacol la 44 de ani! Ce surpriză sexy i-a făcut unui prieten

Cum a devenit celebră Kate Moss?

Katherine Ann Moss s-a născut în Croydon, Londra și a fost recrutată ca fotomodel la 14 ani de Sarah Douglas, fondatoarea companiei Storm Model management. A devenit faimoasă în anii 1990 deși era adesea acuzată că nu este suficient de rotunjoară la corp și păpușă la față. Din 2015 este cuplată cu Nikolai von Bismarck și deși a avut nenumărați iubiți, printre care și Johnny Depp, nu a fost măritată niciodată. Are o avere estimată la 80 de milioane de dolari, imaginea ei fiind printre cele mai bine cotate din industria modei chiar și acum când are 46 de ani.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net