Ce înseamnă cu adevărat să fii iubită de fotbalist. Dezvăluiri incredibile

image
Viktoria Varga, Daniella Semaan, Sara Carbonero se numără printre cele mai sexy iubite de fotbaliștiColaj foto

Bani, vacan╚Ťe de lux, haine ╚Öi accesorii de firm─â, ba╚Öca aten╚Ťia tuturor jurnali╚Ötilor din presa monden─â ╚Öi sportiv─â deopotriv─â. Vorbim despre iubitele de fotbali╚Öti, cele pe care le invidiaz─â toat─â lumea, dar pe care nimeni nu le b─ânuie╚Öte de nefericire. Sub protec╚Ťia anonimatului, fosta iubit─â a unei glorii a na╚Ťionalei Fran╚Ťei face dezv─âluiri incredibile.

Iubitele de fotbali╚Öti revin ├«n prim-plan cam o dat─â la doi ani, c├ónd sunt reperate ├«n tribune la campionatele mondiale ╚Öi europene ╚Öi sunt incluse ├«n topuri sexy. Laetitia, fosta partener─â de via╚Ť─â a unui juc─âtor emblematic al na╚Ťionalei Fran╚Ťei, a acceptat s─â vorbeasc─â, ├«ntr-un interviu pentru Paris Match, despre via╚Ťa al─âturi de un b─ârbat la care r├óvnesc toate femeile.

Concluziile femeii nu sunt deloc flatante pentru cele pe care ne-am obi╚Önuit s─â le numim generic ÔÇŁiubite de fotbali╚ÖtiÔÇŁ. ÔÇŁStereotipul iubitei de fotbalist nu e chiar gratuit. C├ónd se ├«nt├ólnesc, iubitele de fotbali╚Öti discut─â despre acelea╚Öi lucruri: haine ╚Öi farduri. ├Än plus, sunt animate de un puternic sim╚Ť al competi╚Ťiei. Care e cel mai bine ├«mbr─âcat─â, care ╚Öi-a luat ultimul model de geant─â Dior sau Vuitton, care poart─â cel mai mare diamantÔÇŁ, a declarat Laetitia.

Luxul vine la pachet cu multe amante

C├ót despre meseria b─ârbatului iubit, cea care le ofer─â, de fapt, acces la toat─â aceast─â bun─âstare, prea pu╚Ťine ╚Ötiu cu ce se m─ân├ónc─â exact fotbalul. ÔÇŁMajoritatea iubitelor de fotbali╚Öti nu sunt preocupate cu adev─ârat de fotbal. De beneficiile aduse de fotbal, da, dar de sportul ├«n sineÔÇŽ deloc. Nu sunt nici suporteri, nici pasionate de fotbal. Dar nu e o problem─â s─â sus╚Ťin─â echipa so╚Ťului, dac─â dup─â meci pot merge la cump─âr─âturi toat─â ziuaÔÇŁ, a ad─âugat femeia care a fost partenera de via╚Ť─â a unui fotbalist timp de zece ani, p├ón─â c├ónd a aflat, cu surprindere, c─â era ├«n╚Öelat─â la greu.

Acesta este, de fapt, reversul medaliei. Via╚Ťa de lux vine la pachet cu posibilitatea destul de ridicat─â s─â-╚Ťi ├«mpar╚Ťi iubitul cu una, dou─â sau cine ╚Ötie c├óte alte femei. Laeticia ╚Öi-a cunoscut viitorul so╚Ť c├ónd ea ├«ns─â╚Öi avea 19 ani, iar el nu era ├«nc─â o vedet─â. Dar banii ╚Öi faima nu i-au asigurat doar o via╚Ť─â de huzur, ci i-au ╚Öi schimbat so╚Ťul radical. ÔÇŁAm fost naiv─â. Am crezut c─â al meu era diferit de to╚Ťi ceilal╚Ťi. Prin urmare, c├ónd am c─âzut, am c─âzut de sus!ÔÇŁ

Fotbali╚Ötii, obseda╚Ťi de bani ╚Öi femei

Lucrurile sunt chiar a╚Öa cum se spune. Fotbali╚Ötii sunt obseda╚Ťi de bani ╚Öi de femei. ÔÇŁAm fost naiv─â s─â cred c─â este vorba doar despre unii. ├Än realitate, majoritatea sunt a╚Öa. De fapt, e vorba despre un fel de supralicitare. ├Ä╚Öi spun: ┬źDac─â el face asta, voi face ╚Öi eu la fel, ├«mi voi ├«n╚Öela so╚Ťia ╚Öi voi sc─âpa basma curat─â┬╗. Este problema mediilor ├«n care se ├«nv├órt mul╚Ťi bani, cum e ╚Öi televiziunea, de altfel. Putem s─â le d─âm circumstan╚Ťe atenuante, pentru c─â e greu s─â fii mereu ├«nconjurat de oameni care-╚Ťi spun c─â e╚Öti cel mai mare, cel mai bun ╚Öi cel mai frumos. Toate femeile sunt la picioarele tale. E greu pentru un t├ón─âr s─â-╚Öi p─âstreze capul pe umeriÔÇŁ, a spus Laetitia.

Dar p├ón─â la urm─â important este s─â vezi partea plin─â a paharului ╚Öi s─â p─âstrezi amintirile frumoase. ÔÇŁNu regret acea perioad─â a vie╚Ťii mele. A fost incredibil. Nu vreau s─â fiu ipocrit─â ╚Öi s─â spun c─â n-a fost bine s─â am la dispozi╚Ťie to╚Ťi acei bani. Au fost zece ani minuna╚Ťi din via╚Ťa mea. Am doi copii superbi, am tr─âit lucruri minunate. Trebuie s─â p─âstrezi ce-a fost bun. Post spune asta acum pentru c─â totul a trecut. Imediat dup─â divor╚Ť probabil c─â g├óndeam altfel. Dar pe m─âsur─â ce ├«mb─âtr├óne╚Öti, ├«nve╚Ťi s─â iei partea bun─â a lucrurilorÔÇŁ, a ├«ncheiat Laetitia.

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John ╚Öi John Travolta, apropia╚Ťi ╚Öi ├«n 1978, c├ónd abia ap─âruse filmul ÔÇŁGreaseÔÇŁ jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
C─âlin Hagima ┼či Roxana Neme┼č sunt foarte ferici┼úi ├«mpreun─â jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg