Ce îşi doreşte cu disperare Nicole Kidman la 47 de ani

Ultima actualizare:

    Nicole Kidman are 4 copiiFoto: Guliver Getty Images
Nicole Kidman are 4 copiiFoto: Guliver Getty Images

Invitată la o emisiune de radio, în Australia, Nicole Kidman a spus că este disperată să rămână însărcinată. Ea este mama a patru copii, dar îşi mai doreşte încă să rămână gravidă, deşi are 47 de ani.

Nicole Kidman visează încă să mai cunoască bucuria de a deveni mamă. Intervievată astăzi de postul de radio Kiis 1065, vedeta, care este în doliu după moartea tatălui său, la 12 septembrie, spune că aşteaptă cu înfrigurare, lună de lună, să rămână însărcinată. Ea are deja patru copii. I-a adoptat pe Connor, de 19 ani, şi Isabella, de 21 de ani, când era căsătorită cu Tom Cruise. Apoi a născut o fetiţă, Sunday Rose, de 6 ani, al cărui tată este actualul său soţ, Keith Urban. A patra fetiţă a lui Nicole şi Keith, Faith, de 4 ani, a fost născută de o mamă purtătoare.

“În fiecare lună sper să rămân gravid[. Aş sări de bucurie, dacă s-ar întâmpla. Dar nu cred că se va întâmpla, fiindcă am 47 de ani”, a povestit Nocole. Totuşi, actriţa nu-şi pierde speranţa, fiindcă bunica ei a născut ultimul copil la vârsta de 49 de ani.

Nicole Kidman a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise între 1990 şi 2001. Din 2006, este măritată cu interpretul de muzică country Keith Urban.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png