Ce mănâncă Dwayne Johnson la cină să aibă ditamai mușchii? Fanii au înghițit în sec

Ultima actualizare:

Dwayne Johnson, de 49 de ani, a postat o fotografie în care le arată fanilor cina lui de duminică seara, pe care a mâncat-o în dormitor, în pat, uitându-se la televizor împreună cu fiica lui. Pe lângă bolul uriaș de legume, are câțiva biscuiți din cereale integrale și o sticlă mare de tequila.

Uriașul de de la Hollywood se antrenează cinci zile pe săptămână - foto Instagram
Uriașul de de la Hollywood se antrenează cinci zile pe săptămână - foto Instagram

Dwayne Johnson, de 49 de ani, a recunoscut că a făcut o avere datorită staturii lui uriașe și a musculaturii demne de Hercule. Și cum musculatura cu antrenamente se păstrează, el și-a amenajat o sală de bodybuilding în subsolul casei și se antrenează cel puțin două ore pe zi. Sâmbăta și duminica se relaxează. Dacă la finele anului trecut s-a îndopat cu fast-food pentru că nu mai putea de poftă și la finalul mesei le-a spus fanilor lui: „nu faceți la fel”, recent și-a făcut fanii să înghită în sec.sta mănâncă

Asta mănâncă Dwayne Johnson, însă tequila e problema majoră pentru dietă - foto Instagram
Asta mănâncă Dwayne Johnson, însă tequila e problema majoră pentru dietă - foto Instagram

Dwayne Johnson sushi, somon și tequila

Dwayne Johnson, 49 de ani, a comis-i rău de tot după ce a exagerat cu relaxarea de duminică. El a mâncat o ditamai cina pe bază de orez, broccoli, legume, somon și pește. Alături a devorat câțiva biscuiți din cereale integrale pentru că știa că de luni va arde toate caloriile obținute din carbohidrați la sala de forță. Însă în timp ce se juca online fotbal american i s-a făcut poftă de alcool așa că a dat pe gât un ditamai paharul de tequila. I-a părut la final și le-a spus fanilor că ”nu a fost frumos” și și-a cerut scuze pentru că pofticios.

Dwayne Johnson este cel mai musculos actor de la Hollywood

La cei 49 de ani ai săi, actorul este dependent de sala de fitness și și-a amenajat o ”veritabilă capodoperă” dotată cu cele mai tari aparate de bodybuilding la parterul vilei lui din Hawaii, unde locuiește cu familia. Cunoscut ca fiind un dur pe marile ecrane mai ales datorită rolurilor din ”Fast and Furious” (2019), ”San Andreas” (2015) și ”Central Intelligence” (2016), Johnson a dat la propriu în mintea copiilor în timpul anului 2020, când și-a ferit familia de pandemia de COVID-19.

Dwayne Johnson, avere de 320 milioane $

Dwayne care are o avere de peste 320 de milioane de dolari s-a fotografiat în 2020 în timp ce îi făcea coafura fiicei lui Jasmine de 6 anișori. Asta în timp ce micuța Tiana Gia, de 4 ani, se afla în grija mamei, Lauren Hashian. Dwayne Johnson mai are o fiică din căsnicia cu Dany Garcia (1997-2008), pe Simone de 20 ani. El e însurat cu Hashian din 2019.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net