Ce monstru! Kevin Spacey, acuzat de încă 20 de colegi de tentativă de viol

simeon stalpnicul png
Kevin Spacey, 58 de ani, a recunoscut recent că este homosexual

Lucrurile au scăpat de sub control! A luat-o razna de tot scandalul sexual în care e implicat actorul Kevin Spacey, 58 de ani! 20 de foşti subalterni de-ai lui Spacey au depus azi plângere împotriva fostului director al Teatrului londonez Old Vic. Actorul care a luat Oscarul în 2000 pentru rolul din „American Beauty” e acuzat de mai mulţi angajaţi de-ai teatrului de hărţuire sexuală şi chiar tentative de viol.

Coşmarul nu sxe mai termină pentru Spacey! Actorul care a fost dat afară din serialul House of Cards şi înlocuit de boşii Netflix cu legendarul Christopher Plummer (87 de ani) este iar luat la ţintă. El a fost directorul artistic al teatrului britanic Old Vic. În urma unei anchete interne în cadrul echipei teatrului au fost înregistrate 20 de plângeri de hărţuire sexuală împotriva lui Spacey. Incidentele de natură sexuală au avut loc între 1995 şi 2013. Printre plângeri se află una, sub protecţia anonimatului, depusă un tânăr actor care nu împlinise vârsta majoratului la data la care a avut loc abuzul lui Spacey. Într-o declaraţie oficială a teatrului se arată că: „Investigaţia internă a conducerii a scos la iveală 20 de declaraţii personale prin care se atrăgea atenţia asupra comportamentului nepotrivit al lui Kevin Spacey, din perioada când era Director artistic”. Din lipsă de probe concrete şi din cauză că evenimentele au avut loc în urmă cu mai bine de 10 ani, conducerea teatrului a declarat că „lasă la altitudinea celor implicaţi dacă să contacteze sau nu poliţia pentru a demara investigaţii suplimentare”. Agresiunea sexuală asupra actorului minor este de natură penală, a mai adăugat conducerea teatrului în comunicatul publicat de Daily Mail. Directoarea teatrului Sally Greene, 56 de ani, şi-a cerut scuze public pentru comportamentul lui Spacey şi a ameninţărilor acestuia orientate către tinerii angajaţi. Ea arecunoscut că nu avea habar de aceste fapte. Compania de avocatură Lewis Silkin a fost angajată de conducerea teatrului pentru a soluţiona conflictul de muncă îndreptat împotriva fostului director artistic. Scandalul sexual care îl are în vizor pe Spacey a fost declanşat de actorul Anthony Rapp, din „Star Trek” care a povestit cum a fost agresat sexual când avea 14 ani. La scurt timp, un jurnalist şi doi barmani din Londra au făcut declaraţii asemănătoare povestind cum au fost pipăiţi de actorul care a recunoscut că este homosexual. Harry Dreyfuss, fiul actorului Richard Dreyfuss a povestit şi el cum a fost mângâiat pe penis de Spacey la o petrecere la care participa şi tatăl său. Spacey, care are o avere de peste 100 de milioane de dolari a refuzat să comenteze acuzaţiile şi purtătorul său de cuvânt a relatat faptul că s-ar fi internal la un azil unde se tretează de dependenţa de sex.

Pe lista perverşilor de la Hollywood mai figurează: Harvey Weisntein, Steven Seagal, John Travolta, Roman Polanski, Richard Dreyfuss, Dustin Hoffmann şi Bret Rattner.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
carte mihai morar dan negru png
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
bani test jpg
mihai bendeac
Marina Ovsianikova
image
image
image
image
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png