Ce monstru! Kevin Spacey, acuzat de încă 20 de colegi de tentativă de viol

simeon stalpnicul png
Kevin Spacey, 58 de ani, a recunoscut recent c─â este homosexual

Lucrurile au sc─âpat de sub control! A luat-o razna de tot scandalul sexual ├«n care e implicat actorul Kevin Spacey, 58 de ani! 20 de fo┼čti subalterni de-ai lui Spacey au depus azi pl├óngere ├«mpotriva fostului director al Teatrului londonez Old Vic. Actorul care a luat Oscarul ├«n 2000 pentru rolul din ÔÇ×American BeautyÔÇŁ e acuzat de mai mul┼úi angaja┼úi de-ai teatrului de h─âr┼úuire sexual─â ┼či chiar tentative de viol.

Co┼čmarul nu sxe mai termin─â pentru Spacey! Actorul care a fost dat afar─â din serialul House of Cards ┼či ├«nlocuit de bo┼čii Netflix cu legendarul Christopher Plummer (87 de ani) este iar luat la ┼úint─â. El a fost directorul artistic al teatrului britanic Old Vic. ├Än urma unei anchete interne ├«n cadrul echipei teatrului au fost ├«nregistrate 20 de pl├óngeri de h─âr┼úuire sexual─â ├«mpotriva lui Spacey. Incidentele de natur─â sexual─â au avut loc ├«ntre 1995 ┼či 2013. Printre pl├óngeri se afl─â una, sub protec┼úia anonimatului, depus─â un t├ón─âr actor care nu ├«mplinise v├órsta majoratului la data la care a avut loc abuzul lui Spacey. ├Äntr-o declara┼úie oficial─â a teatrului se arat─â c─â: ÔÇ×Investiga┼úia intern─â a conducerii a scos la iveal─â 20 de declara┼úii personale prin care se atr─âgea aten┼úia asupra comportamentului nepotrivit al lui Kevin Spacey, din perioada c├ónd era Director artisticÔÇŁ. Din lips─â de probe concrete ┼či din cauz─â c─â evenimentele au avut loc ├«n urm─â cu mai bine de 10 ani, conducerea teatrului a declarat c─â ÔÇ×las─â la altitudinea celor implica┼úi dac─â s─â contacteze sau nu poli┼úia pentru a demara investiga┼úii suplimentareÔÇŁ. Agresiunea sexual─â asupra actorului minor este de natur─â penal─â, a mai ad─âugat conducerea teatrului ├«n comunicatul publicat de Daily Mail. Directoarea teatrului Sally Greene, 56 de ani, ┼či-a cerut scuze public pentru comportamentul lui Spacey ┼či a amenin┼ú─ârilor acestuia orientate c─âtre tinerii angaja┼úi. Ea arecunoscut c─â nu avea habar de aceste fapte. Compania de avocatur─â Lewis Silkin a fost angajat─â de conducerea teatrului pentru a solu┼úiona conflictul de munc─â ├«ndreptat ├«mpotriva fostului director artistic. Scandalul sexual care ├«l are ├«n vizor pe Spacey a fost declan┼čat de actorul Anthony Rapp, din ÔÇ×Star TrekÔÇŁ care a povestit cum a fost agresat sexual c├ónd avea 14 ani. La scurt timp, un jurnalist ┼či doi barmani din Londra au f─âcut declara┼úii asem─ân─âtoare povestind cum au fost pip─âi┼úi de actorul care a recunoscut c─â este homosexual. Harry Dreyfuss, fiul actorului Richard Dreyfuss a povestit ┼či el cum a fost m├óng├óiat pe penis de Spacey la o petrecere la care participa ┼či tat─âl s─âu. Spacey, care are o avere de peste 100 de milioane de dolari a refuzat s─â comenteze acuza┼úiile ┼či purt─âtorul s─âu de cuv├ónt a relatat faptul c─â s-ar fi internal la un azil unde se treteaz─â de dependen┼úa de sex.

Pe lista perver┼čilor de la Hollywood mai figureaz─â: Harvey Weisntein, Steven Seagal, John Travolta, Roman Polanski, Richard Dreyfuss, Dustin Hoffmann ┼či Bret Rattner.

cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg