Ce mult îşi mai copiază mamele! Fiicele divelor de la Hollywood, sosii fidele

Ultima actualizare:

    Reese  Witherspoon  (43 de ani)  şi fiica ei  (19 ani), Ava  Phillippe, se  îmbracă la fel
Reese Witherspoon (43 de ani) şi fiica ei (19 ani), Ava Phillippe, se îmbracă la fel

Ce trece timpul! Fetele vedetelor au ajuns deja domnişoare şi le copiază pe mamele lor. Uma Thurman, Claudia Schiffer, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon şi Cindy Crawford sunt mândre de fiicele-sosii!

Actriţa Uma Thurman (49 de ani) este mama Mayei Hawke (20 de ani), o fată rezultată din căsnicia cu Etahn Hawke, ce a durat între 1998 şi 2005, care îi seamănă şi este talentată ca şi ea. Ba chiar calcă deja pe urmele celebrilor ei părinţi. Maya se îmbracă mereu elegant ca şi mama ei. Frumoasa domnişoară a fost mai întâi remarcată de lumea modei. A devenit fotomodel la o vârstă foarte fragedă şi a apărut pe coperta revistei „Vogue”. Apoi şi-a făcut debutul în filme, într-un serial din 2017, numit „Little Women”, după care au venit şi alte roluri în scurtă vreme. A mai jucat în filmele “Stranger Things” şi “A fost odată la Hollywood”. Maya o copiază pe mama ei, Uma, în tot ceea ce face.

Şi fiica supermodelului Claudia Schiffer (48 de ani), Clementine Vaughn, se vrea o sosie a celebrei sale mame. Ea este rezultată din căsnicia divei anilor 1990 cu regizorul Matthew Vaughn, de 48 ani. În vârstă de 14 ani, Clementine visează deja să calce pe urmele mamei ei, să devină un fotomodel de talie internaţională. Nu este interesată să facă filme, ca şi tatăl său. Claudia Schiffer preferă să apară cât mai rar în public, însă fiica ei abia aşteaptă să ajungă la majorat pentru a deveni vedetă. 

Dar cel mai mult seamănă cu mama ei fiica actriţei Reese Witherspoon (43 de ani), Ava Phillippe, în vârstă de 19 ani. Fata este rezultată din căsnicia vedetei din filmul “Blonda de la Drept” (2001) cu actorul Ryan Phillippe, care a durat din 1999 până în 2007. Ava nu numai că seamănă leit cu celebra sa mamă, ba chiar o şi imită întru totul pe aceasta. Se îmbracă şi îşi aranjează părul ca şi vedeta, este deja foarte cochetă.

Şi actriţa Gwyneth Paltrow (46 de ani) are o fiică, Apple, de 15 ani, care e copia ei fidelă. Fetiţa vedetei este rezultată din căsnicia ei cu muzicianul Chris Martin, care a durat între 2003 şi 2016. Apple o imită deja cvestimentar pe mama sa şi se visează actriţă ca ea. 

În vârstă de 17 ani, Kaia Gerber, fiica frumoasei legende a modei Cindy Crawford (53 de ani), este deja unul dintre fotomodelele cele mai admirate la ora actuală pe podiumuri. Frumoasa adolescentă sexy calcă pe urmele faimoasei sale mame, care şi-a anunţat pensionarea în luna februarie 2016. Kaia are în sânge meseria de manechin, fiindcă şi tatăl ei, Rande Gerber, a fost un fotomodel de succes. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net