Ce nebun! Dă 1,5 milioane dolari s-o omoare pe „bomba” asta sexy

Ultima actualizare:

    Suraj Pal Amu, politicianul care oferă uriaşa recompensăFoto: GuliverSplash
Suraj Pal Amu, politicianul care oferă uriaşa recompensăFoto: GuliverSplash

Politicianul Suraj Pal Amu, membru al partidului premierului indian, o vrea moartă pe Deepika Padukone pentru rolul dintr-un film

Bollywood, cetatea filmului indian, în alertă! Cea mai prolifică industrie de cinema din lume a cerut poliţiei să ia măsuri extraordinare de securitate pentru actriţa Deepika Padukone (31 de ani), scrie CNN. Pe capul ei a fost pusă o imensă sumă de bani. Cel care oferă  1,5 milioane de dolari celui care va tăia capul divei este Suraj Pal Amu, membru al partidului Bhartiya Janata (BJP), formaţiunea politică a însuşi premierului indian, Narendra Modi. Atacul şocant la adresa actriţei a venit după ce aceasta a jucat rolul reginei hinduse, Padmini, care şi-a dat foc ca să nu cadă în mâinile sultanului invadator, Alauddin Khilji, interpretat de actorul Ranveer Singh, în noul film “Padmavati”.

Deepika e acuzată de Amu că a prezntat-o pe legendara regină medievală într-o lumină defavorabilă, dansând pentru public. O astfel de “activitate” este sub demnitatea statutului regal, spune politicianul. Mai mult decât atât, pe Amu îl deranjează că, în film, ar apărea o scenă romantică între Padmini şi sultanul musulman invadator. Politicianul ar fi oferit bani şi pentru decapitarea regizorului filmului, Sanjay Leela Bhansali. Nu numai Suraj Pal Amu, care se declară revoltat de  distorsionarea istoriei,  a fost deranjat de “prea  îndrăzneţele secvenţe”. Kari Sena, un membru al unei grupări hinduse de dreapta a ameninţat că îi va tăia nasul Deepikăi, tot din cauza rolului pe care îl joacă în “Padmavati”. Realizatorii filmului neagă că ar exista scena compromiţătoare  pentru brava regină mitică din secolul XVI. Însă şi alte grupări hinduse au protestat împotriva scenariului care sugerează că ar fi existat o relaţie între legendara regină şi sultanul musulman. Din cauza ameninţărilor, lansarea filmului a fost amânată. De asemenea, Deepika Padukone nu a mai avut curaj să meargă la o întîlnire pe care o avea programată recent cu fiica preşedintelui SUA, Ivanka Trump (36 de ani), în Hyderabad, la care era prezent şi premierul Narendra Modi (67 de ani).


    “Bomba sexy” Deepika PadukoneFoto: GuliverSplash
“Bomba sexy” Deepika PadukoneFoto: GuliverSplash

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net