Ce o a╚Öteapt─â pe Demi Lovato, dup─â ce va fi externat─â din spital. Ce spun apropia╚Ťii vedetei

image
Demi se află încă internată în spital Foto: Instagram

Demi Lovato ╚Öi-a ├«ngrozit fanii recent, dup─â ce ├«n presa interna╚Ťional─â a fost anun╚Ťat faptul c─â artista a fost aproape de moarte, dup─â ce se vehiculeaz─â c─â ar fi luat o supradoz─â de heroin─â. De╚Öi familia ╚Öi apropia╚Ťii acesteia nu au confirmat c─â substan╚Ťa ├«n cauz─â ar fi fost ├«ntr-adev─âr heroin─â, Demi a fost internat─â ├«n spital ╚Öi se afl─â sub aten╚Ťia am─ânun╚Ťit─â a doctorilor, starea ei fiind stabil─â. Totu╚Öi, apropia╚Ťii celebrei c├ónt─âre╚Ťe au dezv─âluit c─â nu vor l─âsa lucrurile a╚Öa!

Celebra c├ónt─ârea╚Ť─â Demi Lovato, care a debutat drept actri╚Ť─â pentru postul de televiziune pentru copii Disney Channel, nu mai este ├«n prezent un model de urmat, pentru admiratorii ei de v├órste fragede, care o adorau ├«n seriale precum ÔÇ×Sonny ╚Öi stelu╚Ťa ei norocoas─âÔÇŁ. Demi a intrat ├«n urm─â cu mul╚Ťi ani ├«n lumea drogurilor ╚Öi a experimentat multe dintre efectele adverse pe care le pot avea acestea, printre care ╚Öi dependen╚Ťa. De╚Öi vedeta a reu╚Öit s─â nu mai consume substan╚Ťe ilegale pentru o perioad─â ├«ndelungat─â timp, de 6 ani, Demi s-a ├«ntors din nou la vechile obiceiuri, care ar fi putut s─â o coste via╚Ťa.

C├ónt─ârea╚Ťa anun╚Ťase chiar, prin intermediul unei melodii denumite ÔÇ×Sober (Curat─â n.r)ÔÇŁ faptul c─â nu a putut s─â mai reziste tenta╚Ťiilor, iar dependen╚Ťa ╚Öi-a spus cuv├óntul ├«n cele din urm─â. Versurile melodiei sunt extrem de personale ╚Öi reprezint─â ÔÇ×biletul de iertareÔÇŁ pe care Demi ├«l adreseaz─â familiei, prietenilor ╚Öi fanilor ei, pentru faptul c─â s-a apucat din nou de droguri.

Conform celor de la The Sun, surse apropiate c├ónt─âre╚Ťei au declarat c─â pentru a fi siguri c─â acest lucru nu se va mai repeta ├«n viitor, dup─â ce va p─âr─âsi spitalul, Demi va fi internat─â ├«ntr-un centru de dezintoxicare ╚Öi reabilitare, care se va afla c├ót mai departe de ora╚Öul Los Angeles, care este cunoscut pentru ispitele care p├óndesc la tot pasul. De asemenea, acelea╚Öi surse sus╚Ťin faptul c─â Demi va avea nevoie de c├óteva s─âpt─âm├óni de terapie pentru a-╚Öi putea reveni. Demi s-a luptat ani de zile cu dependen╚Ťa de droguri ╚Öi a mai fost internat─â, ├«n trecut, ├«n centre pentru tratarea acestei probleme majore. Se pare, ├«ns─â, c─â stilul ei de via╚Ť─â o conduce mereu c─âtre abuzul de substan╚Ťe ilegale. 

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
resize foto adaptive (1) jfif
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp