Ce ruşine a păţit Harrison Ford


    Harrison Ford (Reuters)
Harrison Ford (Reuters)

Actorul Harrison Ford s-a trezit că i-a fost refuzată intrarea într-un bar din Londra.

Întâmplarea a avut loc sâmbăta trecută. Turnarea filmului "Războiul stelelor " a început şi starul petrece o bună parte din timp la Londra, pentru a fi cât mai aproape de studioul Pinewood, unde acestea au loc.

Sâmbătă seara, actorul, de 71 de ani, s-a hotărât să intre în bar ca să soarbă un pahar împreună cu un prieten. Cei doi au ales localul Punchbowl al regizorului britanic Guy Ritchie din cartierul Mayfair.

Un martor a povestit că Ford a sosit în faţa barului în jurul orei 22.30 şi că era destul de destins. Dar câteva minute mai târziu i s-a spus că era prea multă lume în local şi că nu poate intra.

Refuzul a fost cauzat de faptul că eroul din "Indiana Jones" nu a fost recunoscut. Harrison Ford s-a enervat din cauza ruşinii păţite, dar nu a zis nici un cuvânt. Pur şi simplu s-a îndreptat spre barul vecin. Acel local şi-a arătat plăcerea de a-l primi şi de a-i servi băuturile preferate.

În acest timp, zvonurile au ajuns la primul bar, unde i se refuzase intrarea. Clienţii acestuia au ieşit rapid şi au dat iama unde era starul.

Deja numeroşi fani ai lui Harrison Ford au anunţat că nu vor mai pune piciorul în barul Punchbowl.

oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa fulgy png
cub ravan popescu png
carina veghiu jpg
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg