Ce salariu uriaș și-a pus tatăl lui Britney Spears pentru a-i gestiona averea. La 22 august se decide soarta vedetei

image
Britney nu vrea tat─âl, James, s─â-i mai dirijeze via╚ŤaFoto: Profimedia

Tatăl lui Britney Spears și-a pus un salariu uriaș pentru a-i administra averea. Vedeta a fost plasată sub tutela acestuia timp de zece ani.

James Spears ╚Öi-a pus un salariu uria╚Ö pentru a administra averea fiicei sale, Britney Spears (38 de ani). Vedeta nu are niciun drept asupra propriei averi, toat─â a fost sub controlul lui timp de un deceniu. Responsabilitatea i-a adus un salariu de 128.000 de dolari lui James Spears. Britney a investit 1 milion de dolari ├«n avoca╚Ťi ╚Öi consilieri pentru a-╚Öi recupera drepturile ├«n 2019. Ea ╚Öi-a pierdut toate drepturile ├«n 2008, c├ónd printr-o hot─âr├óre judec─âtoreasc─â a fost pus─â sub tutela tat─âlui, care a de╚Ťinut monopolul timp de zece ani. James a renun╚Ťat la rolul de tutore din cazua unor probleme de s─ân─âtate, dar ╚Öi fiindc─â f─âcea obiectul unei anchete de violen╚Ť─â ├«mpotriva nepotului Sean Preston, fiul mai mare al lui Britney, ├«n v├órst─â de 13 ani.

Ia uita╚Ťi ce b─âie╚Ťi mari are Britney Spears!

Britney Spears rupe t─âcerea! A vorbit despre problemele sale psihice: ┬źE un drum singuratic┬╗

Fanii spun c─â Britney ÔÇŁe ╚Ťinut─â ostatic─âÔÇŁ

Potrivit fanilor, Britney Spears ÔÇŁe ╚Ťinut─â ostatic─âÔÇŁ, victima unei ru╚Öinoase manipul─âri. A fost chiar lansat─â o campanie pentru eliberarea ei sub titlul #FreeBritneySpears pe re╚Ťelele sociale la apropierea revizuirii situa╚Ťiei sale, la 22 august. Asta l-a f─âcut pe tat─âl divei s─â se ├«nfurie ╚Öi s─â-i numeasc─â pe fani ÔÇŁteoreticieni ai complotuluiÔÇŁ. C├ónt─ârea╚Ťa spera s─â-╚Öi recapete puterile asupra imperiului pe care l-a construit. ├Äns─â nu a ob╚Ťinut c├ó╚Ötig de cauz─â. Jodi Montgomery, ╚Öef─â a unei forme specializat─â ├«n gestionarea afacerilor, se ├«ngrije╚Öte de averea ei. Montgomery a scris pe site-ul ei c─â ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öte inten╚Ťia de ÔÇŁa proteja orice abuz fizic ╚Öi financiarÔÇŁ, ceea ce d─â speran╚Ťa unui deznod─âm├ónt fericit ├«n cazul vedetei c─âreia ├«i administreaz─â averea ├«n prezent. Tat─âl lui Britney Spears ╚Öi-a pus un salariu uria╚Ö pentru a administra averea fiicei, s-a aflat acum, ├«nainte de revizuirea situa╚Ťiei ei.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg