Ce seamănă fiica Umei Thurman cu mama ei! Maya îi calcă pe urme actriţei

Ultima actualizare:

    Uma Thurman
Uma Thurman

Seamănă leit cu mama sa şi o şi imită! Maya Hawke Thurman a însoţit-o recent pe celebra ei mamă, Uma Thurman, la Gala Internaţională Guggenheim, care a avut loc la 14 noiembrie la New York.

Toată lumea prezentă la eveniment a remarcat asemănarea şocantă dintre actriţa Uma Thurman (49 de ani) şi fiica sa, Maya Hawke Thurman (20 de ani). Fata este rezultată din căsnicia vedetei, cunoscută din filmele lui Quentin Tarantino, mai ales celebrul “Kill Bill”, cu Etahn Hawke (49 de ani), ce a durat între 1998 şi 2005. 

Maya îi calcă pe urme mamei sale, Uma Thurman
Maya îi calcă pe urme mamei sale, Uma Thurman

Maia îi seamănă perfect Umei şi este talentată ca şi ea. Ba chiar calcă deja pe urmele faimoşilor săi părinţi. Ea şi-a făcut de mult debutul pe ecran, într-un serial din 2017, numit „Little Women”. A primit şi alte roluri în scurtă vreme. A mai jucat în filmele “Stranger Things” şi “A fost odată la Hollywood”.  Maya se îmbracă mereu elegant ca şi mama ei.

Frumoasa domnişoară a fost mai întâi remarcată de lumea modei. A devenit fotomodel la o vârstă foarte fragedă şi a apărut pe coperta revistei „Vogue”. Maya o copiază pe mama ei, Uma, în tot ceea ce face. Ea a povestit că este foarte apropiată atât de aceasta, cât şi de tatăl ei. Este fericită că a început deja să câştige bani, şi nu mai este dependentă de părinţi.

Deşi are vârsta de numai 20 de ani, Maya are deja o avere de 3 milioane de dolari. Mama sa, Uma Thurman, are în conturi 45 de milioane de dolari. Tot din mariajul cu  Ethan Hawke, Uma Thurman mai are şi un fiu, Levon (17 ani). Celebra actriţă a mai avut o relaţie cu afaceristul francez Arpad Busson, din care a rezultat o fiică, Luna, care a împlinit 7 ani. Uma a mai fost căsătorită cu Gary Oldman din 1990 şi până în 1992.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net