Ce sexy și flexibilă este Jennifer Aniston la 52 de ani! VIDEO

Jennifer Aniston pare că a descoperit fântăna tinereții! Celebra actriță de la Hollywood arată incredibil de bine la 52 de ani. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați și o bustieră sport, blondina le-a arătat fanilor cât de elastică este, în timpul unei sesiuni de yoga.

image
Jennifer Aniston arată incredibil la 52 de ani Foto: Getty Images

Jennifer Aniston și-a arătat flexibilitatea uimitoare în cea mai recentă postare pe rețelele de socializare, lăsându-i pe ei fanii complet uimiți de condiția ei fizică senzațională. Deși este trecută de 50 de ani, actrița și-a păstrat silueta de la 20. 

Actrița este într-o formă de zile mari

Jennifer Aniston și-a împărtășit abilitățile ei de yoga cu fanii și prietenii ei de pe Instagram. Actrița s-a filmat în timp ce efectua eerciții  pe un covoraș de yoga. A reușit să facă niște poziții dificile, iar admiratorii săi au avut numai cuvinte de laudă.

Actrița de la Hollywood are o siluetă de invidiat! Asta s-a văzut și în videoclipul recent publicat pe Instagram, unde a fost îmbrăcată într-un un sutien sport albastru și colanți mulați. Jennifer Aniston are corpul tonifiat și și-a păstrat elasticitatea.

«Atât de aproape», a scris actrița în descrierea videoclipului. În imagini, ea le-a arătat fanilor cum își întindea brațul în sus, înainte să-și apuce piciorul și să-și întindă piciorul exact în același mod.

«Mamă, ai o condiție fizică senzațională, Tu ești definiția perfecțiunii Jen, Ai un corp incredibil!!! Tine-o tot așa!», i-au scris fanii lui Jennifer Aniston.

Actrița a strâns mii de vizualizări și aprecieri la videoclipul sexy. În mod clar a făcut o impresie bunî asupra urmăritorilor ei.

Jennifer Aniston nu are copii

Jennifer Aniston este singură și nu are copii, Ea i-a criticat recent pe cei care cred că și-a ales cariera în actorie, în detrimentul întemierii unei familii.

Într-un interviu recent, acordat pentru The Hollywood Reporter, Jennifer a mărturisit că în trecut era deranjată de astfel de comentarii răutăcioase: «Obișnuiam să iau totul foarte personal. Și întreaga ipoteză „Oh, ea a ales cariera în locul copiilor”. Este ca, „N-ai idee ce se întâmplă cu mine personal, medical, de ce nu pot avea copii. Ei nu știu nimic și a fost cu adevărat dureros și pur și simplu urât.»,

peter imre corina dănilă jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 9667 JPG
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg