Ce sumă astronomică i-a plătit Kim Kardashian lui Kanye West ca să îi lase ei casa în care locuiau împreună

15 octombrie 2021
image
Kim a dat divorţ de Kanye după 7 ani de căsnicieFoto: EPA-EFE

Kim Kardashian a decis să-i plătească fostului soţ, rapperul Kanye West, suma de 20 de milioane de dolari, pentru a-i rămâne numai ei casa lor maritală din Hidden Hills.

Vedeta american─â de televiziune Kim Kardashian (40 de ani) a r─âmas ├«n aceast─â cas─â uria┼č─â din California, SUA, ├«mpreun─â cu cei 4 copii ai lor, North, 8 ani, Saint, 5 ani, Chicago, 3 ani, ┼či Psalm, de 2 ani, dup─â ce a dat divor┼ú de Kanye West (44 de ani), ├«n februarie, dup─â 7 ani de c─âsnicie. Surse apropiate spun c─â negocierile au fost ÔÇŁextrem de cordialeÔÇŁ, iar el a acceptat tot ceea ce ea a propus. 

A fost de acord ca ea s─â-i pl─âteasc─â partea din casa pe care ├«mpreun─â au cump─ârat-o, ├«n 2014, cu suma de 20 milioane $. Acordul a fost semnat deja ├«n urm─â cu dou─â s─âpt─âm├óni. Practic, Kim i-a pl─âtit deja ├«ntreaga sum─â pe care au achitat-o, am├óndoi, la cump─ârare ┼či a r─âmas singura proprietar─â. 

Ea a ┼úinut cont de faptul c─â rapperul a f─âcut o restaurare complet─â a casei cu ajutorul belgianului Axel Vervoort, expert ├«n design de interior. Lucr─ârile de renovare au costat 20 milioane $. De aceea, Kim a decis s─â-i pl─âteasc─â o sum─â at├ót de mare lui Kanye. 

image
Kim, ├«mpreun─â cu Kanye ┼či cu cei patru copii ai lor, North (8 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) ┼či Psalm (2 ani)

Diva voia s─â-i propun─â rapperului tranzac┼úia ├«nc─â din ianuarie, c├ónd ├«nc─â nu demarase divor┼úul. ├Ä┼či dorea cu orice pre┼ú s─â p─âstreze numai ea casa din Hidden Hills, Calabasas, fiindc─â aici au crescut copiii lor ┼či se simt bine. 

Palatul de cas─â are opt dormitoare ┼či opt b─âi, sal─â de fitness, teras─â cu spa, living, sufragerie, bibliotec─â, sal─â de cinema, bar, sal─â de jocuri, trei buc─ât─ârii.

Apropiaţii încă mai cred că ei s-ar putea împăca. Kim mai poartă verigheta, ocazional, iar Kanye regretă cum s-a comportat în timpul căsniciei. El are averea de 6,6 miliarde $, iar ea are o avere de 1,4 miliarde $.

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif