Ce tandru e Ben Affleck cu Jennifer Lopez! Imagini din weekendul lor romantic


    Artificii între J Lo și Ben Afflec, de 4 iulie, sărbătoare americanăFoto: Profimedia
Artificii între J Lo și Ben Afflec, de 4 iulie, sărbătoare americanăFoto: Profimedia

E deja clar că Jennifer Lopez a trecut complet peste despărțirea de Alex Rodriguez, întorcându-se în brațele actorului Ben Affleck, alături de care pare mai fericită ca niciodată!

Recent, cei doi au fost surprinși în ipostaze extrem de romantice, petrecându-și un weekend întreg împreună, chiar dacă ambii au, probabil, agende foarte încărcate.

Ben Affleck și Jennifer Lopez nu s-au ferit să își arate dragostea în public, în timpul vizitei lor în Hamptons, unde cântăreața are o casă de vacanță. Cei doi au petrecut Fourth of July împreună, sărbătoare americană care celebrează Ziua Independenței.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, mai romantici ca niciodată

Artificiile au fost, astfel, nu numai pe cer, ci și între cele două celebrități, care și-au reluat povestea de dragoste, după ce au trecut fiecare prin despărțiri. J Lo a pus capăt relației cu Alex Rodriguez, cu care urma să se și căsătorească, iar actorul s-a despărțit de Ana de Armas, deși și între cei doi părea să meargă totul de minune.


    Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ben Affleck (48) și Jennifer Lopez (51) s-au reunit în urmă cu aproximativ două luni, la 17 ani de la despărțirea lor, care s-a încheiat cu anularea logodnei. Sâmbătă, 3 iulie, cei doi au fost fotografiați în ipostaze romantice în timp ce se plimbau pe străzile din Long Island, New York. Ben și Jennifer se îmbrățișau cu foc, în timp ce actorul o pupa pe aceasta tandru pe frunte.

De asemenea, se pare că între ei lucrurile redevin serioase, având în vedere că aceștia au fost văzuți ieșind împreună și cu copiii lor (gemenii Max și Emme ai lui Jennifer și fiul lui Ben, Samuel) pe care îi au din alte relații. 

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
antonia sexy jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg