Cei 4 ABBA au cântat din nou împreună după 30 de ani

Ultima actualizare:

    Au format una dintre trupele de cel mai mare succes din toate timpurileFoto: Instagram/AP
Au format una dintre trupele de cel mai mare succes din toate timpurileFoto: Instagram/AP

Nu mai arată ca în anii de glorie, dar sunt la fel de iubiţi! Cei 4 membrii ai trupei ABBA au cântat pentru prima oară împreună după 30 de ani. Vestea că s-au reunit a făcut rapid înconjurul lumii.

Au refuzat să cânte împreună pentru 1 miliard de dolari, în 2000, însă acum minunea s-a produs! Suedezii Agnetha Faltskog (66 de ani), Björn Ulvaeus (71 de ani), Benny Andersson (69 de ani) şi Anni-Frid  (Frida) Lyngstad (70 de ani) nu mai apăruseră împreună pe scenă din 1986, când au cântat în onoarea fostului lor manager, Stig Anderson.

Abba în 1986
Abba în 1986

 Duminică, 5 iunie, cei patru, care au format una dintre cele mai faimoase trupe din toate timpurile, au urcat pe scena Hotelului Berns Salonger din centrul Stockholmului. Nu mai sunt aşa de frumoşi şi de strălucitori ca acum 30 de ani. Cu toţii au riduri şi au ajuns de nerecunoscut. Însă şi-au păstrat vocile deosebite care şi astăzi sunt iubite de publicul de pe toată planeta. Reunirea ABBA a avut loc pentru a sărbători 50 de ani de când Björn şi Benny s-au cunoscut. Agnetha şi Anni-Frid le-au dedicat piesa “Me and I”. Björn şi Agnetha au fost căsătoriţi din 1971 până în 1980 şi au doi copii, Linda (42 de ani) şi Peter (38 de ani). Benny a fost căsătorit cu Anni-Frid Lyngstad între 1978-1981. Björn este căsătorit în prezent cu Lena Kallersjö. Agnetha locuieşte împreună cu fiica sa, Linda, pe insula Helgö. Benny este însurat acum cu Mona Nörklit. Frida locuieşte retrasă în Zermatt (Elveţia).

Trupa ABBA s-a înfiinţat în 1972 şi s-a dezmembrat în 1982

  • S-au lansat în 1974 cu piesa “Waterloo”, când au luat locul I la Eurovision
  • Au vândut peste 400 milioane de albume, între hiturile lor numărându-se: “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “Money Money Money”
  • Agnetha are o avere de 52 milioane €, Frida are 190 milioane €, Björn are 82 milioane €, iar Benny a adunat 30 milioane €

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net