Cel mai bine plătit fotomodel riscă 5 ani de puşcărie. Ce acuzaţii i se aduc lui Gisele Bündchen

Ultima actualizare:

    Gisele Bündchen (foto Reuters)
Gisele Bündchen (foto Reuters)

Superba Gisele Bündchen a fost desemnată cel mai bine plătit fotomodel din lume, potrivit revistei Forbes. Veniturile de 42 de milioane de dolari obținute de braziliancă în perioada iunie 2012 - iunie 2013, au plasat-o, pentru al şaptelea an consecutiv, pe prima poziție a topului realizat de prestigioasa publicație.

Lista celor mai bine plătite topmodele din lume le-a părut totuşi dubioasă inspectorilor fiscali din SUA şi au chemat-o pe superba Gisele la audieri, într-un dosar de evaziune fiscală.

Topmodelul, în vârstă de 33 de ani, a trebuit să dea explicaţii privind modurile în care aceasta a reuşit să câştige atât de mult în 12 luni. "Este trist, pentru că oamenii care scriu aceste lucruri nu au detalii privind conturile mele bancare", a râs Gisele, într-un interviu pentru revita Vogue.

Căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady în 2009, se estimează că brazilianca  a reușit să acumuleze în ultimii 10 ani o avere de 290 de milioane de dolari. Cuplul are doi copii, Vivian Lake şi Benjamin.

image
image
image
image
image
image
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png
image png
image png
banner cristina spatar png