Cel mai cunoscut model transsexual, interviu şocant pentru Oprah! - VIDEO

Este chiar muza directorului de creaţie de la Givenchy, cel care de altfel l-a încurajat pe Leandro să încalţe pantofii cu toc.

HARD CORE: Sărut pasional între Kate Moss şi transsexualul Lea T!

Lea T, transsexualul marca Givenchy

Crescut într-o familie catolică, Leandro şi-a înfuriat rudele cu tratamentele hormonale pe care le urma pentru a avea corpul unei femei.

Lea T a acordat un interviu şocant faimoasei Oprah, iar mărturisirile sale au uimit întreaga lume. Realizatoarea a întrebat-o cum şi când a descoperit că s-a născut din greşeală în corpul unui bărbat, dar şi cum îşi ascunde..«cocoşelul».

Să ştii că de fapt este foarte inconfortabil. Îl trag în spate şi trebuie să port chiloţi foarte, foarte mici, care mă strâng tare de tot şi astfel se presează acolo.

Lea T a povestit că este atrasă de bărbaţi, dar nu a mai făcut sex de foarte mult timp, pentru că nu vrea să îşi folosească penisul.

Simt că nu îmi aparţine, simt că nu are legătură cu mine, că nu îl vreau acolo. În perioada următoare îmi fac operaţie de schimbare de sex, chiar sunt în procesul obţinerii avizelor medicale.

Lea T provine dintr-o familie tradiţională: tatăl său a fost fotbalist, iar mama sa este o persoană foarte religioasă, acesta fiind şi motivul pentru care mama sa a acceptat-o foarte greu.

Tata m-a ajutat mereu şi m-a susţinut şi nu îi pasă că vreau să fiu femeie, pisică sau căţel. Ultima dată când ne-am văzut mi-a zis că poate să moară liniştit, pentru că mă vede fericită.

horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png