Cel mai râvnit bărbat de la Hollywood, ținut sub papuc de soția mai bătrână cu 11 ani ca el


    Jason Momoa, 42 de ani, a pozat recent pentru revista americană Men's Health
Jason Momoa, 42 de ani, a pozat recent pentru revista americană Men's Health

Îl mai țineți minte pe sălbaticul Khal Drogo din ”Urzeala tronurilor”? Eh, adevărul este că actorul care l-a interpretat este exact opusul lui, în ciuda aspectului său înfricoșător. Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, a povestit că este ținut sub papuc de soția lui Lisa Bonet, de 53 de ani. Momoa a declarat într-un interviu acordat revistei americane ”Men’s Health” că e un îngeraș ascultător acasă pentru că soția lui e o zeiță căreia trebuie să i se supună.

În realitate actorul care l-a interpretat pe sălbaticul Khal Drogo din ”Urzeala Tronurilor” este blând ca un mielușel. Iar la el în casă cântă doar... găina.  Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, a povestit că este ținut sub papuc de soția lui Lisa Bonet, care este mai mare decât el cu 11 ani. Actrița s-a măritat cu Momoa în 2017 și au doi copii împreună de 11 și respectiv 13 ani. Bonet a fost măritată și cu Lenny Kravitz, între 1987-1993 și a adus-o pe lume pe fiica acestuia Zoe, de 31 de ani. Momoa vorbește în interviu despre viitorul lui film ”Dune” în care apare într-un decor post-apocaliptic și în care trăiește într-o lume distopică.

Citește și:

Jason Momoa: "Familia mea şi cu mine ajunsesem aproape muritori de foame după rolul din Game of Thrones''

A renunţat la barbă după şapte ani: cum arată în prezent actorul Jason Momoa

Jason Momoa, un mielușel ascultător acasă

Sason Momoa, de 42 de ani, are o avere de 14 milioane de dolari însă este unul dintre actorii cu cea mai frumoasă ascensiune profesională din ultimii cinci ani. Înainte de a prinde rolul luptătorului din filmul ”Dune” el a făcut senzație în filmul ”Aquaman”. Deși joacă întotdeauna rolul de mascul alfa, acasă e doar un mielușel în fața soției lui Lisa Bonet, de 53 de ani, pe care o idolatrizează. ”Lumea mă vede mare și dur, dar în realitate nu sunt deloc așa. Nu semăn deloc cu Khal Drogo, deși multe femei mă percep în acest fel. La mine acasă sunt un mielușel care ascultă de soție”, a declarat Momoa. Jason și fosta soție a lui Lenny Kravitz s-au căsătorit în 2017. Ei au doi copii împreună, pe Lola, de 13 ani și pe Nakoa-Wolf, de 11 ani.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub brigitte pastramă png
pantofi jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
culita sterp daniela iliescu jpg
Aeroportul din Herson FOTO Profimedia
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
image
image
image
image
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg