Cele mai așteptate filme ale anului 2021. Trebuia să le vedem anul acesta, dar pandemia le-a amânat

Ultima actualizare:
Top Gun Maverick
Top Gun Maverick

Cele mai așteptate filme ale anului 2021 se pregătesc să intre în cinema. Însă, marile producții pe care le așteptai în această vară sau în toamnă nu vor ajunge pe marile ecrane decât la anul sau chiar în 2022. Motivul? Pandemia le-a amânat data de lansare. Iată când le vom putea vedea!

Printre cele mai așteptate producții cinematografice ale anului acesta se numără Top Gun: Maverick, Fast and Furious 9, The Batman, Godzilla vs. Kong, The King’s Man și altele. Iată când a fost reprogramată data lor de lansare!

Fast and Furious 9
Fast and Furious 9

Top Gun: Maverick

Tom Cruise își reia rolul cu care a făcut istorie și își pune la bătaie experiența proprie de pilot acumulată de-a lungul numeroaselor cascadorii pe care le-a executat singur. 

Dată de lansare inițială: 24 iunie 2020

Dată de lansare actualizată: 2 iulie 2021

Godzilla vs Kong
Godzilla vs Kong

Fast and Furious 9

Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată.

Dată de lansare inițială: 22 mai 2020

Dată de lansare actualizată: 2 aprilie 2021

Black Widow
Black Widow

Godzilla vs. Kong

Cum Monarch - organizaţia secretă din filmele anterioare ale MonsterVerse - porneşte într-o misiune plină de pericole într-un teritoriu încă neexplorat în cautarea unor indicii legate de orginea Titanilor, o conspiraţie ameninţă să şteargă de pe faţa Pământului aceste creaturi, pentru totdeauna, indiferent dacă constituie sau nu o ameninţare la adresa oamenilor.

Dată de lansare inițială: 20 noiembrie 2020

Dată de lansare actualizată: 21 mai 2021

The Conjuring 3
The Conjuring 3

Black Widow (Văduva Neagră)

Aceasta este povestea Natashei Romanoff și a misiunilor pe care le-a avut între Civil War și Infinity War.

Dată de lansare inițială: 6 noiembrie 2020

Dată de lansare actualizată: 7 mai 2021

Antlers
Antlers

The Conjuring 3

O poveste înfricoșătoare, terifiantă despre o crimă și o forță malefică necunoscută care i-a șocat chiar și pe Ed și Lorraine Warren, obișnuiți cu activitățile paranormale din viața reală. Este unul dintre cele mai senzaționale cazuri din portofoliul lor: lupta pentru recuperarea sufletului unui tânăr din mâinile diavolului. Este primul caz din istoria Statelor Unite, când un suspect de crimă folosește în apărarea lui motivul că a fost posedat de un demon.   

Dată de lansare inițială: 11 septembrie 2020

Dată de lansare actualizată: 4 iunie 2021

The King s Man
The King s Man

Antlers

O profesoară dintr-un orăşel din Oregon şi fratele ei, şeriful, devin legaţi de un băieţel, elev al femeii, care ascunde un secret înfricoşător.

Dată de lansare inițială: 17 aprilie 2020

Dată de lansare actualizată: 19 februarie 2021


    The King s Man
The King s Man

The King’s Man

Cei mai mari tirani şi asasini ai lumii pun la cale un război care ar urma să extermine milioane de oameni. Cineva va trebui să fie mai rapid pentru a-i putea opri. Descoperă începuturile primei agenţii de informaţii în The King's Man: Începutul.

Dată de lansare inițială: 14 februarie 2020

Dată de lansare actualizată: 12 februarie 2021

Avatar 2 va fi lansat peste doi ani

La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun "venusieni". Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Dată de lansare inițială: 17 decembrie 2021

Dată de lansare actualizată: 16 decembrie 2022

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net