Cele mai frumoase surori de la Hollywood! Penelope Cruz și Monica zici că sunt gemene

Nu vedeți dublu! Aceste surori nu doar că posedă o frumusețe aparte, dar sunt și femei cu cariere de succes. Chiar dacă nu sunt gemene, ele seamănă perfect și spun că au fost adesea confundate una cu alta. Unde mai pui că se înțeleg și de minune!

Penelope Cruz și sora ei, Monica Cruz, împreună pe covorul roșu
Penelope și Monica Cruz seamănă ca două picături de apă (Foto: Profimedia)

Penelope Cruz și sora ei, Monica

Penelope Cruz (50 de ani) are o soră mai mică, Monica (47 de ani), care arată exact ca ea. Seamănă atât de mult între ele, încât Monica Cruz a înlocuit-o pe vedetă în timpul unor scene din „Pirații din Caraibe: On Stranger Tides”, în 2010. Asta pentru că, la acea vreme, Penelope Cruz era însărcinată și nu putea filma scenele care necesitau mai mult efort fizic. Nu a fost prima dată când Monica s-a aflat în fața camerei. Este destul de faimoasă în țara ei natală, Spania.

Dar, ea nu a avut încă succes la Hollywood, deoarece engleza ei nu este la fel de fluentă ca a surorii ei mai mari. Penelope, care deține o avere de 85 de milioane dolari, a declarat în trecut că ea și sora ei au împărțit hainele de când erau fetițe și că uneori o fac și acum: „Ne spunem totul una celeilalte. Avem o relație foarte bună”.

Cameron Diaz și Chimene Cain

Cameron Diaz și sora ei Chimene Cain, pe covorul roșu
Cameron Diaz și Chimene Cain sunt amândouă blonde (Foto: Profimedia)

Cameron Diaz (51 de ani) și sora ei mai mare, Chimene Cain (54 de ani), au crescut împreună în Long Beach, California. Cele două seamănă foarte mult și au același zâmbet captivant. Diaz - care a fost model înainte de a obține un rol în „The Mask” - este, totuși, mai înaltă. Însă, ea și sora ei sunt amândouă blonde și au ochii albaștrii.

Cameron, care se laudă cu o avere de 140 de milioane de dolari, are o relație specială cu Chimene. „Surorile au o legătură incredibil de puternică. Nu există nimic asemănător în lume.”, a mărturisit ea pentru New York Daily News, în urmă cu ceva timp.

Dakota și Elle Fanning

Dakota și Elle Fanning, pe covorul roșu
Dakota și Elle Fanning și-au început cariera în copilărie (Foto: Profimedia)

Dakota Fanning (30 de ani) și sora ei mai mică, Elle (26 de ani), sunt amândouă actrițe de succes la Hollywood. Ambele și-au început cariera de când erau copii. Pe lângă asta, multă lume crede că sunt gemene pentru că seamănă foarte bine.

Elle Fanning, care are o avere de 6 milioane de dolari, este cunoscută mai ales pentru rolul Aurorei în filmul „Maleficent”, unde a jucat alături de Angelina Jolie. La rândul său, Dakota Fanning, care deține o avere de 12 milioane de dolari, a devenit celebră în filmul „Dreamer”.

Zooey și Emily Deschanel

Zooey și Emily Deschanel, pe covorul roșu
Zooey și Emily Deschanel sunt actrițe de succes (Foto: Profimedia)

Surorile Zooey Deschanel (44 de ani) și Emily Deschanel (47 de ani) sunt ușor de confundat una cu alta. Ambele au cariere de succes la Hollywood. Zooey, care deține o avere de 25 de milioane de dolari, este cunoscută pentru rolurile din „Elf”, „500 Days of Summer” și„ New Girl”. Și Emily, care are o avere de 30 de milioane de dolari, este cel mai adesea asociată cu rolul ei din serialul TV „Bones”. Mai mult, acestea au lucrat împreună într-un episod din „Bones”, în 2009.

Michelle Pfeiffer și Dedee

Michelle Pfeiffer și Dedde Pfeiffer pe covorul roșu
Michelle și Dedee Pfeiffer se înțeleg foarte bine (Foto: Profimedia)

Michelle Pfeiffer (65 de ani) are o soră mai mică pe nume Dedee (60 de ani), care joacă și ea în filme. Actrița din „Scarface”, care a strâns o avere de 250 de milioane de dolari, distribuie adesea fotografii cu sora ei pe Instagram.

Dedee, care are o avere de 2 milioane de dolari, este cel mai bine cunoscută pentru munca sa în mai multe filme de groază, precum „Vamp”, „The Allnighter” și „The Horror Show”. Michelle este o actriță celebră în toată lumea, a cărei carieră pe ecran se întinde pe peste cinci decenii. Ea s-a aflat în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood în anii 1980 și 1990, și a fost un sex simbol popular al epocii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
hipertensiune jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net