Cele mai mari scandaluri ale lui Myke Tyson. De ce a ajuns la închisoare de două ori

Ultima actualizare:

Mike Tyson a fost mereu un personaj controversat. Episodul petrecut recent în avion nu ar trebui să fie atât de surprinzător. Viața fostului pugilist a fost presărată cu multe momente șocante, incluzând două condamnări la închisoare, un tigru și o ureche mușcată.

Mike Tyson a fost condamnat de două ori
Mike Tyson a fost condamnat de două ori

Mike Tyson, în vârstă de 55 de ani, este protagonistul unui video care a devenit viral pe rețelele sociale. Enervat de un pasager nepoliticos în timpul zborului San Francisco - Florida, fostul pugilist l-a luat la pumni pe bărbatul recalcitrant, revenind astfel pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Cunoscutul sportiv american a avut o carieră fenomenală, dar viața privată a fost una de coșmar. Primul boxer de la categoria supergrea, care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul de la categoria supergrea care le-a unificat succesiv, a ajuns de două la închisoare.

Mike Tyson A petrecut 3 ani la închisoare, după ce a fost condamnat pentru viol

În martie 1992, când era în vârful carierei sale în box, Mike Tyson a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru că a violat-o pe Desiree Washington. Victima avea doar 18 ani și era o fostă miss Black America.

Infracțiunea s-a petrecut în iulie 1991, într-un hotel din orașul Indianapolis. Sportivul a fost eliberat în martie 1995, după ce a executat jumătate din pedeapsă. 

După această faptă îngrozitoare, fostul campion la categoria grea a revenit după gratii câțiva ani mai târziu. De această dată, Mike Tyson a fost condamnat la un an de închisoare după ce a atacat două femei.

Mike Tyson a bătut un pușcăriaș: „Tipul ăla a spus ceva care m-a iritat”

Mike Tyson
Mike Tyson

Recent, sportivul a vorbit despre perioada în care a fost închis. Acesta a relatat un episod controversat petrecut în închisoare. Iritat de condițiile din pușcărie, Tyson a explodat și a bătut un deținut.

„A trebuit să pocnesc pe cineva doar o dată. Cineva a spus ceva și m-am dus la el și l-am lovit. Eram închiși în celule de multă vreme și tipul ăla a spus ceva care m-a iritat.

Nu aveam acces la sala de sport, pentru că cineva fusese înjunghiat sau ceva de genul ăsta. Mă simțeam mizerabil din cauza asta. Eram furios”, a povestit Tyson pentru publicația Ibtimes.

Fostul mare campion și-a mușcat adversarul de ureche în timpul luptei

Un moment unic și inegalabil în istoria sportului s-a petrecut pe 28 iunie 1997. Atunci, Mike Tyson l-a mușcat de ureche pe Evander Holyfield în timpul unui meci între cele două mari legende ale boxului. Duelul celor doi coloși a fost întrerupt, iar Tyson a fost descalificat.

„Eram foarte nervos, eram un soldat indisciplinat şi mi-am pierdut calmul. Atunci l-am muşcat de ureche", a povestit Tyson în cartea sa Undisputed Truth.

Fanii prezenți în arena din Las Vegas au rămas absolut uluiți după gestul barbar făcut de cel poreclit „Iron Mike”. Acel incident i-a adus o amendă de 3 milioane de dolari și a dus la pierderea licenței de boxer pentru un an.

Mike Tyson a deținut un tigru

De la numeroasele aventuri amoroase până la aparițiile în filme, viața lui Mike Tyson este plină de controverse și decizii bizare. La un moment dat, sportivul a deținut un tigru. Da, un tigru! Nu un cățel, o pisică sau o broscuță, așa cum își cumpără orice om normal. Pe acest detaliu s-a bazat și apariția spumoasă a lui Mike Tyson în celebrul film Hangover.

Cariera lui Tyson a avut mult de suferit din cauza multiplelor incidente. Iron Mike n-a stat niciodată cuminte. Cunoscut pentru loviturile sale devastatoare, sportivul a reușit de multe ori să-și facă viața „knockout”. Bătaia din avion nu face decât de condimenteze și mai mult o viața deja mult prea picantă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net