Cele mai sexy cupluri la Oscar 2016! Chrissy Teigen, apariție inedită

Ultima actualizare:

    La Oscar 2016, Chrissy Teigen (30 de ani) și John Legend (37 de ani) au fost în centrul atențieifoto: Getty
La Oscar 2016, Chrissy Teigen (30 de ani) și John Legend (37 de ani) au fost în centrul atențieifoto: Getty

Pe covorul roșu, vedetele au venit însoțite de partenerii de viață, fie ei celebrități sau nu. Cuplurile au strălucit la Oscar 2016, unde iubirea a plutit în aer. Cea de-a 88-a ediție a galei a avut loc în noaptea de duminică (28 februarie) spre luni (29 februarie), la Dolby Theatre din Hollywood, Statele Unite ale Americii.

La grandioasa ceremonie au participat peste 1.500 de invitați, dintre care numai 700 de locuri au revenit publicului. Cele mai faimoase celebrități au umplut sala, iar unele dintre ele au fost remarcate și pe covorul roșu. Totuși, cel mai mult au ieșit în evidență cuplurile, ale căror apariții la Oscar 2016 au fost cu adevărat speciale. Iată care au fost cele mai sexy cupluri la Oscar 2016.

Iubita lui John Legend (37 de ani), Chrissy Teigen (30 de ani), a fost în centrul atenției pe covorul roșu de la gala premiilor Oscar 2016. Frumoasa vedetă este însărcinată și urmează să aducă pe lume o fetiță, la începutul lunii aprilie. Și Leonardo DiCaprio (41 de ani) și Kate Winslet (40 de ani) au atras atenția, în ciuda faptului că nu formează un cuplu. Fanii au fost extaziați să-i vadă din nou împreună, amintindu-și de momentele în care ei se iubeau pe Titanic. Olivia Wilde (31 de ani) a avut o apariție răvășitoare la eveniment. Ea și iubitul ei, Jason Sudeikis (40 de ani), au adoptat ținute simple, dar elegante.

image
image
image
image
image
image
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png