Cele mai sexy fotomodele din lume


    Adriana Lima, una din braziliencele "de top”
Adriana Lima, una din braziliencele "de top”

Brazilia este cea mai bine reprezentată ţară în topul celor mai sexy fotomodele din lume. Într-un clasament al celor mai de succes modele din lume există o singură tânără care are mai puţin de 25 de ani, iar cea mai „experimentată" este Heidi Klum, la cei 36 de ani ai săi.

Majoritatea tinerelor prezente în acest clasament au colaborat, sau încă mai lucrează, cu firma de lenjerie intimă Victoria's Secret.

Adriana Francesca Lima (28 de ani) este un fotomodel brazilian, care şi-a creat un nume lucrând pentru firma de lenjerie intimă Victoria's Secret.

Ana Beatriz Barros (27 de ani) este originară din Brazilia şi cunoscută pentru că a lucrat cu firmele Guess?, Bebe, Victoria's Secret, Chanel cosmetics şi firma de îmbrăcăminte Jennifer Lopez's JLo.

Gisele Bündchen Caroline (29 de ani) în Horizontina, Rio Grande do Sul, Brazilia, este fotomodel, actriţă şi ambasador al bunăvoinţei pentru Naţiunile Unite pentru Programul de Mediu. Conform Forbes, ea este cel mai bine model plătit din lume.

Vezi GALERIE FOTO cu cele mai sexy fotomodele din lume

Alessandra Ambrosio Corine (28 de ani) este un fotomodel brazilian.

Ambrosio a fost descrisă de Tyra Banks ca fiind "viitorul lumii modei". Ambrosio este în prezent unul dintre îngerii Victoria's Secret.

Heidi Klum (36 de ani) este fotomodel, actriță, cântăreață şi designer. Și ea defilează pentru firma Victoria's Secret.

Tyra Lynne Banks (născută la 4 decembrie 1973) este actriță, cântăreață, fotomodel şi femeie de afaceri. Ea a devenit celebră după ce a defilat în Paris, Milano, Londra, Tokyo şi New York.

Miranda May Kerr (26 de ani) ajuns cunoscută după ce a defilat pentru Victoria's Angels începând din 2007.

Isela Karolina Kurkova (născută la 28 februarie 1984) este originară din Cehia. Anna Wintour, director al revistei "Vogue" a spus despre Kurkova: "Proporţiile corpului şi a feţei sale au făcut-o să fie fotomodelul cel mai portivit, în orice moment".

Maria Izabel Goulart Dourado (25 de ani) este cunoscută pentru că a defilat pentru firma Victoria's Secret, între anii 2005 și 2008, dar și pentru colaborarea cu Armani Exchange.

Dow Doutzen Kroes (născută la 23 ianuarie 1985 în Olanda) este un fotomodel al Secret Victoria's.

Marisa Lee Miller (31 de ani) este un fotomodel american cunoscut mai ales pentru apariția ei în Sports Illustrated, precum şi munca ei pentru distribuitorul de lenjerie Victoria's Secret.

Bergossi Isabeli Fontana (26 de ani) este un fotomodel brazilian, care s-a mutat în Italia, unde s-a lansat în lumea modei.

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp