Cele mai sexy imagini cu Alessandra Ambrosio! Fără bikini la o gală

Ultima actualizare:

    Cele mai sexy imagini cu Alessandra Ambrosio: Portofoliul ei este plin de fotografii realizate la marefoto: Arhiva Personală
Cele mai sexy imagini cu Alessandra Ambrosio: Portofoliul ei este plin de fotografii realizate la marefoto: Arhiva Personală

Este unul dintre cele mai cunoscute modele de la Victoria’s Secret și a lucrat și pentru alte case de modă de renume. Cu toate acestea, cele mai sexy imagini cu Alessandra Antonio (34 de ani) nu sunt, neapărat, cele în care poartă creații semnate de astfel de designeri. Vedeta adoră să pozeze în lenjerie intimă și, uneori, chiar și fără ea.

Printre cele mai sexy imagini cu Alessandra Antonio se află și cele realizate la gala premiilor InStyle din Los Angeles. Frumosul fotomodel a purtat o rochie inedită, decupată pe lateral, care nu i-a permis să poarte și lenjerie intimă, pentru că aceasta ar fi putut arăta inestetic, potrivit dailymail.co.uk.

Cele mai sexy imagini cu Alessandra Ambrosio: Nu a purtat lenjerie intimă

Cele mai sexy imagini cu Alessandra Ambrosio: Rochia purtată la un eveniment a făcut senzație printre vedete
Cele mai sexy imagini cu Alessandra Ambrosio: Rochia purtată la un eveniment a făcut senzație printre vedete

Evenimentul a avut loc luni, 26 octombrie, în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Acolo au fost realizate unele dintre cele mai sexy imagini cu Alessandra Ambrosio, mai ales că fotografii au observat faptul că vedeta nu purta deloc bikini. Iar totul s-a datorat rochiei purtate de fotomodel, o creație a designerului Alexandre Vauthier.

La eveniment au fost prezente mai multe fotomodele și celebrități de peste ocean, printre care și Kim Kardashian, Miranda Kerr, Selena Gomez, Gwyneth Paltrow, Zoe Kravitz, Dakota Johnson sau Kate Hudson.

Cele mai sexy imagini cu Alessandra Ambrosio: A lucrat cu case de modă renumite

Cele mai sexy imagini cu Alessandra Ambrosio sunt în permanență admirate de fanii „îngerașului” Victoria’s Secret, dar puțini știu că fotomodelul a colaborat și cu alte case de modă, la fel de renumit. Așa se face că în CV-ul frumoasei vedete se află prezentări cu colecții semnate de Christian Dior, Ralph Lauren și ciar Armani Exchange, informează wikipedia.org.

Alessandra și-a început cariera la vârsta fragedă de numai 12 ani. Copilă fiind, aceasta s-a înscris la un curs de modelling, decizie care s-a dovedit a fi una cu adevărat inspirată, pentru că așa a ajuns să fie fotomodelul renumit care este astăzi. Doi ani mai târziu, la vârsta adolescentină de 14 ani, Alessandra se număra, deja, printre cele 20 de finaliste ale competiției Elite Model Look din Brazilia, țara ei natală.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png
banner rona hartner inmormantare 1 png
colaj rona aurel jpg