Celebrităţile „OK!“, de mâine şi în România

Ultima actualizare:

Revista care are lunar peste 40 de milioane de cititori în cele 20 de ţări în care este prezentă are un conţinut variat, concentrat în special pe detalii despre celebrităţile autohtone şi cele internaţionale.

Cea de-a 21-a ediţie a revistei „OK!" va fi lansată mâine la Bucureşti şi va apărea la fiecare două săptămâni, vinerea.

Pentru început, „OK!" va fi tipărită în 75.000 de exemplare şi va costa 3,99 de lei. Stilul „OK!" va fi unul „high-class", orientat spre calitate. "Cu ocazia lansării acestei noi licenţe, revista «OK!» îşi confirmă influenţa şi succesul pe care le are în întreaga lume", a declarat Naouelle Tir, director internaţional al revistei„OK!".

Încă o revistă în plan

Revista editată de Adevărul Holding vine să completeze publicaţiile care vor lucra îndeaproape cu tabloidul „Click!", cel mai vândut ziar din România. În plus, Răzvan Corneţeanu, director general Adevărul Holding, spune că din această „construcţie" urmează să mai facă parte o revistă, însă nu a dezvăluit numele acesteia.

"Lansăm un titlu important într-un an dificil, subliniind decizia companiei de a deţine o puternică divizie de reviste şi de a juca un rol de referinţă în oferta editorială de mondenităţi internaţionale şi româneşti", a mai spus Răzvan Corneţeanu.

image

La rândul său, Elena Stoi­chiţă, redactor-şef „OK!", a declarat: „Vreau ca România să descopere în «OK!» o revistă care vorbeşte cu şi despre cele mai importante vedete locale şi internaţionale".

Cele mai scumpe fotografii

Primul număr al revistei va trata pe larg planurile cuplului de actori Tom Cruise şi Katie Holmes, care îşi doresc să devină din nou părinţi. Un spaţiu generos va fi alocat ediţiei de anul acesta a premiilor Oscar.

Revista lansată în 1993 în Marea Britanie a devenit „vedetă" după ce a dat de-a lungul anilor mai multe informaţii în exclusivitate. Cele mai recente sunt: ultimele fotografii cu Michael Jackson în viaţă, dar şi poze de la nunţile faimoaselor cupluri Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas, David şi Victoria Beckham sau Britney Spears şi Kevin Federline.

Mai mult, revista „OK!" a plătit trei milioane de dolari pentru a publica, pe prima pagină, fotografii în exclusivitate ale copilului actorului Matthew McConaughey.

Ce oferă revista „OK!"

- Interviuri cu personalităţi şi vedete.- Informaţii în exclusivitate din toată lumea.- Reportaje exclusive cu vedete locale.- Excursii pe mapamond.- Evenimente şi petreceri de pe glob.- Tendinţe din modă şi frumuseţe.- Insert „OK!" din Statele Unite tradus în limba română.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
aida yespica adrian mutu colaj instagram  jpg
cristina siscanu madalin ionescu jpg
banner mihai morar png
Banner Adina Halas si fiul png
banner mariana moculescu png
Dana Rogoz e foarte încântată de ceea ce a ieșit la ea acasă
papil panduru jpeg
anca turcasiu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net