Céline Dion a fost operată în secret! A ținut ascunsă afecțiunea de care suferea


    Celine Dion a fost operată
Celine Dion a fost operată

Cântăreața Céline Dion a fost operată în secret din cauza unei afecțiuni despre care nu s-a știut până acum. Diva a fost obligată să-și amâne multe concerte din turneul mondial.

Cântăreața Céline Dion (51 de ani) a fost operată în secret din cauza unei afecțiuni a urechii interne. Operația a avut loc în urmă cu doi ani în regim de urgență. Avea tulburări auditive, din cauza cărora nu mai putea să cânte bine. Dacă nu ar fi fost supusă la intervenția chirurgicală, publicul ar fi putut să nu se mai bucure niciodată de vocea sa inegalabilă. Și în ultima vreme vedeta a tot avut probleme de sănătate. Abia s-a recuperat după o răceală extrem de severă. Atât de rău s-a simțit, încât medicii au testat-o și pentru coronavirus. Din fericre, testul a ieșit negativ

Ce au crescut gemenii lui Céline Dion! Nelson și Eddy au împlinit 9 ani

Celine Dion, interviu emoționant despre soțul care a murit: «Mi-e dor de atingerea lui»

Céline Dion a amânat toate concertele din turneul mondial

Din cauza pandemiei de coronavirus, cântăreața Céline Dion s-a trezit și cu turneul mondial Courage dat peste cap. Toate concertele pe care terbuia să le susțină în martie și aprilie în America de Nord sunt afectate. Însăși artista a anunțat pe Twitter că nu mai puțin de 17 date de concerte ar putea să fie reprogramate. Între acestea se numără cele pe care trebuia să le susțină  în Canada în orașele Vancouver (17 și 18 aprilie), Edmonton (21, 22 aprilie), Saskatoon (25 aprilie) și Winnipeg (27 aprilie). Deocamdată, nu se știe dacă va fi afectat și concertul pe care Céline Dion l-a programat pentru a-l susține la București, în România, la 29 iulie, pe Arena Națională.

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Putin şi Lukaşenko FOTO EPA-EFE
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg