Céline Dion cu ochii în lacrimi pe scena din Las Vegas. Ce omagiu i-a adus fostului soţ: «Am avut acelaşi vis»

Ultima actualizare:
Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în anul 1995
Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în anul 1995

Celine Dion, în vârstă de 51 de ani, a susţinut un concert emoţionant în sala Collosseum din incinta Caesar Palace din Las Vegas duminică, 9 iunie. Evenimentul a fost unul cu totul special întrucât a marcat finalul contractului cântăreţei în locul în care a susţinut 1,140 de concerte în cele două decenii în care a fost o prezenţă nelipsită de la evenimentele organizate la Caesar Palace. Seara a fost una de neuitat pentru Celine Dion care a urcat pe scenă însoţită de copii săi şi şi-a adus aminte, cu lacrimi în ochi, de cel care i-a fost manager, cel mai bun prieten, dar şi partener de viată, Rene Angelil.

Celine Dion a adus un omagiu emoţionant fostului său soţ, Rene Angelil, atunci când a urcat pe scena din sala Colosseum, din incinta Caesar Palace, însoţită de cei trei copii ai săi, Rene Charles, 18 ani, Nelson şi Eddy, ambii de opt ani. Artista a marcat sfârşit contractului său cu Caesar Palace şi a susţinut un ultim concert în cadrul căruia a cântat o parte din melodiile arhicunoscute, cât şi câteva de pe albumul care urmează să fie lansat la sfârşitul lunii noiembrie.

După ce concertul a luat sfârşit Celine Dion şi fii săi şi-au strând mâinile şi au privit nostalgici un colaj de fotografii în care era înfăţişat Rene Angeli, cel care a fost managerul şi soţul lui Celine Dion. Rene a încetat din viaţă în luna ianuarie 2016, în urma unei bătălii dure cu cancerul de gât, la vârsta de 73 de ani, însă Celine Dion susţine că îi simte prezenţa pe scenă ori de câte ori susţine un recital.

Celine Dion a concertat în Las Vegas timp de 16 ani
Celine Dion a concertat în Las Vegas timp de 16 ani

Cântăreaţa a adresat cuvinte de mulţumire celor prezenţi şi colaboratorilor de la Caesar Palace, dar şi fanilor din întreaga lume fără de care visul ei nu ar fi ajuns niciodată atât de departe. "Sunt mândră şi emoţionată profund de ceea ce am reuşit să realizam la Caesar Palace. Povestea a început în urmă cu 16 ani, atunci când eu şi Rene am împărţit acelaşi vis. Întreaga experienţă de aici a jucat un rol esenţial în dezvoltarea carierei mele şi voi preţui aceste momente pe vecie. Sunt o mulţime de oameni cărora le sunt recunoscătoare, dar cea mai mare mulţumire se îndreaptă către fanii care ne-au oferit posbilitatea de a face ceea ce ne place cel mai mult", au fost cuvintele lui Celine Dion, potrivit dailymail.co.uk. 

Celine Dion si Rene Angelil au trăit o poveste de dragoste ca-n filme

Prima lor întâlnire a avut loc pe când cântăreața avea doar 12 ani, atunci când managerul René, care avea 38 de ani, a surprins-o cântând și a fost impresionat de vocea ei.

Imediat după acest episod René Angélil a devenit impresarul și mentorul lui Céline Dion. Nu de puține ori, artista a declarat în interviuri că soțul ei a salvat-o și că dragostea lor a fost predestinată. René Angélil, care a fost cântăreț în anii '60, înainte să devină manager, a fost atât de impresionat de vocea lui Céline Dion, încât şi-a ipotecat casa pentru a scoate primul album al artistei, "La voix du bon Dieu" şi le-a dus pe ea şi pe mama acesteia într-un turneu în Canada, Japonia şi Europa.

La opt ani după ce s-au cunoscut, atunci când Céline Dion avea 19 ani, artista și și René Angélil și-au început relația amoroasă. S-au logodit în anul 1991. Angelil avea deja la activ două divorţuri şi trei copii.


    Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în anul 1995 Foto: GettyImages
Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în anul 1995 Foto: GettyImages

Cancerul le-a distrus fericirea

La doar patru ani după ce s-au căsătorit fericirea lor a fost zdruncinată serios de un diagnstic teribil primit de către Rene, cancer la gât. După această veste, Céline Dion a făcut o pauză de doi ani și și-a dedicat tot timpul soțului ei. În 2000, medicii i-au spus lui René Angélil că a scăpat de cancer și că este în afara oricărui pericol. Bucuroşoi că au trecut de această piedică cei doi şi-au reînoit jurămintele. Din nefericire cancerul avea să revină în forţă în anul 2013. În 2014, artista s-a hotărât să pună muzica pe al doilea loc. A vrut să-și dedice toată energia soțului și copiilor ei, așa că a renunțat la scenă. În decembrie 2015, se zvonea că Céline Dion se pregătește să-și petreacă ultimul Crăciun alături de soțul ei. Așa a și fost. Ultima dorință a lui René Angélil a fost ca artista să-i fie alături în ultimele clipe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net