Céline Dion e îndrăgostită de natură. Se suie în copaci și la 52 de ani

Ultima actualizare:
Petrece mult timp în natură
Petrece mult timp în natură

Adio rochii de seară şi costumaţii de fiţe! Din cauza pandemiei de COVID-19, Céline Dion a fost obligată să renunţe la concerte şi la călătorii. Diva se bucură acum de natură.

Cântăreaţa Céline Dion (52 de ani) a trebuit să suspende turneul său mondial Courage World Tour, în cadrul căruia urma să cânte şi la Bucureşti în ziua de 10 iulie 2020.

Spectacolul din România a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021.

Până trece pandemia, vedeta canadiană a renunţat nu numai la concerte, ci şi la vacanţe în străinătate. Ea stă mai mult timp în provincia natală Québec, din Canada, unde îşi petrece timpul căţărându-se prin copaci.

Aşa făcea în copilărie, aşa face şi acum, ca să se simtă încă la vârsta inocenţei.

Este mai fericită şi mai destinsă ca niciodată de când stă mai mult în natură. Mai tot timpul se află în compania gemenilor ei, Nelson şi Eddy, care au 9 ani.


    Petrece mult timp în naturăFoto: Instagram
Petrece mult timp în naturăFoto: Instagram

Fiul cel mare, René-Charles, de 19 ani, preferă să stea în compania prietenei lui, în vila lor din Las Vegas. Diva nu se grăbeşte să-şi reia drumurile în turneu.

Se teme de virusul COVID-19 şi preferă să stea cât mai departe de aglomeraţii.

S-a decis să se ocupe mai mult de ea, să se bucure de natură, să facă poze în timp ce se caţără în copaci, şi să pună fotografiile pe reţelele sociale.

Seara se uită la filme împreună cu gemenii sau de una singură. Céline Dion şi-a propus să reia turneul mondial Courage World Tour la 19 martie 2021, la Paris.

Vedeta, care are o avere de 800 de milioane de dolari, a fost căsătorită cu René Angelil, tatăl copiilor ei, din 1994, până acesta a fost răpus de cancer în 2016, la 73 de ani.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net