Céline Dion împlineşte 50 de ani. O viaţă închinată muzicii şi iubirii

Ultima actualizare:

    Cântăreaţa activează în industria muzicală de 35 de ani Foto: Getty
Cântăreaţa activează în industria muzicală de 35 de ani Foto: Getty

Celine Dion, una dintre cele mai cunoscute, respectate şi de succes cântăreţe din industria muzicală, având peste 250 de milioane de albume vândute în peste 35 de ani de carieră, împlineşte 50 de ani. Din păcate, nu se va putea bucura pe deplin căci se confruntă cu nişte probleme destul de grave de sănătate şi va fi operată curând în încercarea de a le soluţiona.

Cântăreaţa de origine canadiană s-a născut în oraşul Charlemagne din Quebec, la 30 martie 1968, într-o familie numeroasă. Artista este cel de-al 14-lea copil al cuplului Thérese Tanguay şi Adhémar Dion, potrivit www.celinedion.com. A fost un copil foarte talentat, iar părinţii săi au intuit că avea ceva în plus faţă de ceilalţi micuţi de aceeaşi vârstă. Celine a confirmat acest lucru şi a scris prima piesă la vârsta de 12 ani, ajutată de mama şi fratele său. Prima caseta a ajuns la respectatul impresar René Angélil, iar astfel a început o coloaborare fructuoasă, care s-a transformat, mai târziu, într-o frumoasă poveste de dragoste.


    Celine Dion a cunoscut succesul la o vârstă fragedă Foto: Captură video
Celine Dion a cunoscut succesul la o vârstă fragedă Foto: Captură video

La 17 decembrie 1994, Céline Dion şi René Angélil s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase la Basilica Notre Dame din Montreal. Celine i-a spus adio omului pe care l-a iubit în anul 2016, atunci când acesta a fost răpus de cancer, după ani întregi de suferinţă. Artista a renunțat de mai multe ori la scenă, după ce soțul ei a fost diagnosticat cu cancer, pentru a-și dedicat tot timpul lui. Ultima dorință a lui René Angéli a fost ca soția să-i fie alături atunci când își dă suflarea, iar ea nu l-a părăsit nicio clipă.


    Celine Dion, alături de soţul şi managerul ei Foto: Getty
Celine Dion, alături de soţul şi managerul ei Foto: Getty

Cea mai cunoscută melodie aparţinând vedetei este de departe single-ul "My Heart Will Go On", inclus pe coloana sonoră a filmului Titanic, din anul 1997. Cântecul s-a clasat pe prima poziţie în clasamentele de specialitate din întreaga lume, a câştigat un Oscar pentru Cel mai bun cântec original şi a fost vândut în peste 30 de milioane de copii.

Anul 2001 a marcat pentru Celine trecerea la un nou statut, cel de mamă, de această dată. La 25 ianuarie 2001, s-a născut primul copil al cuplului, René-Charles Angélil. După aproape nouă ani, cântăreaţa a devenit din nou mamă, la 23 octombrie 2010 venind pe lume gemenii Nelson şi Eddy.

Din nefericire, Celine nu se poate ocupa de cariera ei în prezent, căci se confruntă cu nişte probleme grave de sănătate, un dezechilibru al urechii interne. Artista a confirmat faptul că va lua o pauză de câteva luni pentru a se ocupa de aceste chestiuni, dar nu renunţă să fie optimistă şi speră că se va întoarce cât mai curând pe scenă pentru a-şi încânta fanii prin cântecele sale arhicunoscute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Nick Rădoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net